CHP Eskişehir İl Başkanlığı Danışma Toplantısı

CHP Eskişehir İl Başkanlığı Danışma Toplantısı


ESKİŞEHİR (A.A) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Başkanlığı Danışma Toplantısı gerçekleştirildi.
     Bir otelde gerçekleştirilen toplantıya CHP Milletvekilleri Süheyl Batum ve Kazım Kurtun yanında, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Parti Meclisi Üyesi Gaye Usluer, CHP Eskişehir İl Başkanı Erman Gölet ve parti üyeleri katıldı.
     Milletvekili Batum, ülkede bir bölünme olduğu iddiasında bulunarak, yıllar sonra CHPye Neden yüzde 50 oy almadınız- diye sorulmayacağını ancak ülkede meydana gelen bölünmeyi neden halka anlatmadınız- diye sorulacağını söyledi. CHP üyelerine de uyarılarda bulunan Batum, CHPlilerin, artık kişisel kaygıları, kızgınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak yan yana gelmesi gerektiğini vurguladı.
     Mİlletvekili Kurt ise toplantıya katılan CHPlilerden kendi düzenlerini oluşturmalarını istedi. CHPnin en yakın seçimde iktidar olacağını bilerek hareket edilmesi gerektiğini ifade eden Kurt, iktidara gelindiğin ise Türkiyenin nasıl yönetileceğinin bu topraklarda kararlaştırılmasının doğru olacağını anlattı.
     Başkan Büyükerşen de şehirdeki parti üyelerini köyleri ziyaret etmeye davet ederek, yapılan ziyaretlerde ideal köy kent projelerini uygulayacak tek partinin CHP olduğunun anlatılmasının öneminden bahsetti.
     Başkan Ataç da üyelere yerel seçimlerin yaklaştığını hatırlatarak, artık eleştiri yerine yapılacak çalışmaların üzerinde durulmasının zamanı geldiğini vurguladı.
     Toplantı, Gölet ve Usluerin konuşmalarının ardından basına kapalı olarak gerçekleşti.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber CHP Eskişehir İl Başkanlığı Danışma Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER