CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, Bodrumda

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, Bodrumda -Tezcan, Bodrumda yaklaşık 3 ay önce CHPden istifa eden ancak yeniden CHPye üye olan Yalıkavak Belde Belediye Başkanı Saruhana rozetini taktı


MUĞLA (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, yaklaşık 3 ay önce CHPden istifa eden ancak yeniden CHPye üye olan Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Belde Belediye Başkanı Mustafa Saruhana rozetini taktı.
     Tezcan, CHP Bodrum İlçe Teşkilatında düzenlenen rozet takma törenine katıldı. Tezcan, burada yaptığı konuşmada, belediye başkanlarının hangi zorluklar altında çalıştığını, görev yaptığını çok iyi bildiklerini belirtti. 2002 yılından bu yana toplumun iktidar tarafından susturulduğunu, korkutulduğunu ileri süren Tezcan, şunları söyledi:
     Belediye başkanları eğer iktidara mensup değilse, sabaha nasıl çıkacağı belli değil, Allah muhafaza. Sabah kalkıyoruz bir belediye başkanımızın kapısına polisin dayandığını, eline kelepçe vurulduğunu, şu veya bu iftiranın kurbanı olarak kameralar önünde yaka paça adliyeye götürdüğünü görüyoruz. İktidar mensubu belediye başkanlarının böyle bir muameleye maruz kaldığını gördünüz mü- Hayır.
     AK Parti iktidarının çalışmalarını da eleştiren Tezcan, 10 yıldan bu yana halkın kandırıldığını iddia etti.
     Tezcan, konuşmasının ardından Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhana rozetini taktı.
    
     Muhabir: Ali Ballı / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, Bodrumda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER