Demirkazık Dağındaki kazalar

Demirkazık Dağındaki kazalar -Niğdenin Çamardı ilçesindeki Demirkazık Dağında tırmanış sırasında düşerek hayatını kaybeden Hacettepe Üniversitesi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyesi Mevlüt Parlakın cenazesi Ispartada toprağa verildi


ISPARTA (A.A) - Niğdenin Çamardı ilçesindeki Demirkazık Dağında tırmanış sırasında düşerek hayatını kaybeden Hacettepe Üniversitesi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyesi Mevlüt Parlakın (23) cenazesi Ispartada toprağa verildi.
     Mevlüt Parlakın cenazesi Adanadan uçakla Antalyaya buradan da karayolu ile memleketi Ispartaya getirildi.
     Batıkent Camisinde düzenlenen cenaze törenine Parlakın babası Dursun, annesi Arife Parlak ile Hacettepe Üniversitesi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, Süleyman Demirel Üniversitesi Dağcılık Kulubü üyeleri, Parlakın sınıf arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Cenaze törenine katılan Parlakın arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı.
     Mevlüt Parlakın cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.
     Aladağlar Güzeller mevkisinde önceki gün kamp kuran 3 kişilik ekipten Abdullah Berna Sarın (23) ile Mevlüt Parlak (23), kuzey duvarına tırmanmak için kamptan ayrılmış, kamptan yaklaşık 1,5 saatlik yürüyüş mesafesindeki kayalığa tırmanış sırasında Mevlüt Parlak kayalıklardan düşerek hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Demirkazık Dağındaki kazalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER