Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Kadın Çiftçiler Yarışıyor yarışması


DÜZCE (A.A) - Düzcede Kadın Çiftçiler Yarışıyor yarışmasında Halime Zengin birinci oldu.
     Düzce İl Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Düzce Valisi Adnan Yılmaz, nüfusun yarısını oluşturan kadınların toplumda hak ettiği değeri alabilmesi için herkese büyük görevler düştüğünü söyledi.
     Kadına mutlaka değer verilmesi gerektiğini vurgulayan Yılmaz, Toplum olarak ayakta kalabilmemiz ve geleceğe güvenle bakabilmemiz için kadınlarımızı çok iyi eğitmemiz gerekiyor. Yarışmaya katılan tüm yarışmacılara ve bizi bölge finalinde temsil edecek finalistimize başarılar dilerim diye konuştu.
     Kadın çiftçilerin tarımsal konularda performansını değerlendirmek, öz güven duygusunu geliştirmek ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmada 150 puanla Halime Zengin, birinci oldu.
     Zengin, 10 Nisanda İstanbulda yapılacak bölge finalinde Düzceyi temsil edecek.
     Vali Yılmaz, yarışmada dereceye giren kadın çiftçilere altın hediye etti.
    
     -Düzceli judocular milli takım kampına çağrıldı-
    
     Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Judo Takımı sporcuları Oğuzhan Özçelik ve Sinem Taş, milli takım kampına çağrıldı.
     Judo antrenörü Ayhan Alayıldız, yaptığı açıklamada, Antalyada yapılacak milli takım kampına Düzceden iki sporcunun katılmasının gurur verici olduğunu söyledi.
     Asıl gurur, onların kürsüye çıkarak bayrağımızı dalgalandıracak olmasıdır diyen Alayıldız, uzun vadedeki hedeflerinin Hollandada yapılacak Gençlik Olimpiyatlarına katılabilmek olduğunu, bu konuda sporcularına güvendiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER