Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Akçakoca Belediye Başkanı Albayrak, kuaför esnafıyla bir araya geldi


DÜZCE (A.A) - Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, kuaför işletmecileriyle bir araya geldi.
     Bir restoranda düzenlenen toplantında konuşan Albayrak, ilçede icat edilen jilet-çek ürününün kuaför işletenlere kolaylık sağlayacağını dile getirdi.
     Sağlık açısından önemli bir buluş olduğunu ifade eden Albayrak, Vatandaşları tıraş ederken kan yoluyla bulaşan hastalıklara karşı alınmış güzel bir icattır. Tüm kuaförlerin hem kendi sağlıkları açısından hem de vatandaşların sağlığı açısından bu jilet-çeki kullanmaları gerekir dedi.
    
     -Çınar Caddesindeki yol çalışmaları-
    
     Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Sahil Projesi kapsamında başlatılan Çınar Caddesi yol çalışmalarının mayıs ayına kadar bitirileceğini söyledi.
     Albayrak, yaptığı açıklamada, Akçakocanın turizm kenti olma yolunda hızla ilerlediğine işaret etti.
     Çınar Caddesindeki baskı-beton çalışmalarını mayıs ayında bitirmeyi hedefliyoruz diyen Albayrak, Merkez Cami karşısında ağaçlandırma çalışmalarına başladık. Palmiye ve süs ağaçları ile süslenen sahil, çok beğenildi. İnşallah çiçek dikimi de yapılacak diye konuştu.
    
     -Minik öğrencilerden ailelerine resimli mektup-
    
     Akçakoca ilçesinde anaokulu öğrencileri tarafından yapılan resimler, mektup yoluyla ailelere gönderildi.
     Sefer Fedai Karabıyık Anaokulu Müdürü Tuğba Gök, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mektup kültürünün unutulmaması adına böyle bir çalışma yaptıklarını anlattı.
     24 öğrencinin okulda hazırladığı resimleri mektup ile ailelerine gönderdiklerini belirten Gök, Çok güzel bir çalışma oldu. Öğrencilerimiz çok sevindi dedi.
     Gök, minik öğrencilere postane hakkında bilgi verdiklerini ifade ederek, Amacımız öğrencilerimize postaneyi tanıtmak, bilgi almalarını sağlamak ve mektup kültürünün hala devam ettiğini göstermektir diye konuştu.
    
     Muhabir: Soner Şen / Onur Orhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER