Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Kutlu Doğum Haftası


DÜZCE (A.A) - Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Hazreti Muhammedin Allahın peygamberi ve elçisi olarak, Kuran-ı Kerimin tüm insanlığa tebliğine elçilik yaptığını belirten Şerifoğlu, tebliğin akıllara ve kalplere hitap ederek, bütün dünyaya huzur, barış, kardeşlik, merhamet ve güzel ahlak getirecek ilahi reçete olduğunu bildirdi.
     Şerifoğlu, şunları kaydetti:
     "Peygamberimizin anlam ve değer yüklü yaşamı günümüzde de insanlık için önemini ve değerini korumakta ve gelecek için ihtiyaç duyulan örnekleri içinde barındırmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, Kutlu Doğum Haftasının tüm vatandaşlarımıza ve İslam alemine hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, Peygamberimizin şefaatinin dürüst, iyi niyetli, hayırsever tüm Müslümanların üzerinde olmasını Yüce Allahtan niyaz ediyorum."
    
     -Kooperatifler Birliği Toplantısı-
    
     Yığılcada Ormancılık Kooperatifleri Birliği Toplantısı düzenledi.
     Orman İşletme Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıda konuşan Birlik Başkanı İdris Şenel, "Kooperatiflerimizin tüm sorunları ve isteklerini dinlemek için toplantılar düzenliyoruz. Mali ve hukuki konular hakkında bilgilendirme toplantımıza katılımızdan dolayı teşekkür ederim" dedi.
     Yapılan çalışmalar ve ilerleyen zamanda yapılması gereken faaliyetlerle ilgili bilgilendirmede bulunan Şenel, gerçekleştirdikleri toplantıların daha sık yapılarak, eksikliklerin anında üretilecek çözümlerle giderileceğini dile getirdi.
     Toplantıya Yığılca Orman İşletme Müdürü Hüseyin Bulut, kooperatif başkanları ve üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Akif Karslı / Barış Zengin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER