Elazığ Belediye Başkanı Selmanoğlundan Darendeye ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Selmanoğlundan Darendeye ziyaret


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Darende ilçesindeki Somuncu Baba türbesini ziyaret etti.
     Süleyman Selmanoğlu, Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamit Hamidettin Ateşi makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü. Somuncu Baba Külliyesindeki çalışmalar hakkında bilgiler alan Selmanoğlu, çevredeki düzenlemelerin dikkat çekici boyutta güzel ve örnek nitelikte olduğunu söyledi.
     Elazığlıların Somuncu Baba Külliyesine sıkça ziyarete geldiğini ve buradaki güzellikler nedeniyle Darendeye ayrı bir sevgi duyulduğunu bildiren Selmanoğlu, Ortamın manevi havasına uygun yapılan düzenlemeler ve herkesin kendine uygun aktiviteler bulması burayı ayrıcalıklı hale getirmiş. Binlerce insanın ve Elazığlının buraya gelmesi nedeniyle biz de çalışmalarımızda buradaki düzenlemelerden örnek almaktayız diye konuştu.
     Hacı Bayramı Velinin hocası Somuncu Babanın Darendede yaşayarak vefatından sonra bölgeye önemli bir manevi miras bıraktığını ifade eden Süleyman Selmanoğlu, maneviyat büyüklerine her zaman ihtiyaç olduğunu kaydetti.
     Hamidettin Ateş de ziyaretinden dolayı Başkan Selmanoğluna teşekkür ederek, insanlara değer vermeyi temel prensip edinerek hizmetleri yürüttüklerini ve karşılık beklenmeden sundukları çalışmaların herkes tarafından takdir edildiğini belirtti.
     Ziyarette, Selmanoğluna başkan yardımcıları Kutbettin Yeşilkaya ve Necmettin Arslan da eşlik etti.
     Hamidettin Ateş Başkan Selmanoğlu ve beraberindekilere vakıf yayınlarından hediye etti.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Ensar Özdemir
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Elazığ Belediye Başkanı Selmanoğlundan Darendeye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER