Ergani Emniyet Müdürü Güneş:

Ergani Emniyet Müdürü Güneş: İnşallah aldığımız tedbirlerle Ramazan Bayramını huzur içinde geçireceğiz


DİYARBAKIR (A.A) - Ergani Emniyet Müdürü Erkan Güneş, İnşallah aldığımız tedbirlerle Ramazan Bayramını huzur içinde geçireceğiz dedi.
     Müdür Güneş, yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramında yakınlarını ziyaret edecek vatandaşların özellikle hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı tedbir alması gerektiğini söyledi.
     Emniyet birimleri olarak bu tür olayları önlemek amacıyla gerekli tedbirleri aldıklarını ifade eden Güneş, şöyle konuştu:
     İnşallah aldığımız tedbirlerle Ramazan Bayramını da huzur içinde geçireceğiz. Kimsenin canının yanmasını, acı olayların yaşanmasını arzu etmiyoruz. O nedenle biz de bayramla ilgili tedbirlerimizi planladık. Onları kademeli olarak uygulayacağız. Gerek asayiş olayları ile ilgili gerekse trafik yoğunluğunu da dikkate alarak hazırlık yaptık. Yoğunluğun muhtemel olacağı camilerden mezarlıklara, otogardan alışveriş merkezlerine ve eğlence merkezlerine kadar her yerde resmi ve sivil ekiplerimizi planladık. Onlar oralarda vatandaşlarımızın güven içerisinde bayramlarını kutlamaları için görev yapacaklar.
     Değerli eşyalarımız varsa bunları daha güvenli bir yerde muhafaza edilmesini, ev için kapılar ve anahtarlarla birlikte çevre güvenliğinin kontrol edilmesini, komşuların birbirin evine sahip çıkmasını, şüpheli bir durum olması halinde ise gece gündüz ekiplerimiz görev yapan ekiplerimize haber vermesini rica ediyorum.
     Güneş, bayramlarda parlayıcı ve patlayıcı maddeler nedeniyle yaralanmaların olduğuna dikkati çekerek, bu tür maddelerin küçük çocuklara verilmemesini istedi.
    
     Muhabir: Ekrem Senvar / Özgür Ayaydın
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Ergani Emniyet Müdürü Güneş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER