Eski Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam:

Eski Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam: "Teknik direktörlük görevimle ilgili kesin bir şey yok. Şu anda nereyle çalışacağım belli değil"


AĞRI (A.A) - Bursasporun eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Teknik direktörlük görevimle ilgili kesin bir şey yok. Şu anda nereyle çalışacağım belli değil" dedi.
     Ağrı Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve SODESin desteklediği, "Aile içi şiddete son" ve "Ağrının Yarınları Emniyette" adlı projeler kapsamında yapılan Aile ve Gençlik Merkezinin açılışına katılmak üzere kente gelen Sağlam, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Nezehat Çeçen Konferans Salonunda öğrencilerle söyleşi yaptı.
     Hayatı ve teknik direktörlük yaptığı takımlarda yaşadığı anılarını anlatan Sağlam, teknik direktörlük görevine hangi takımda devam edeceğinin henüz kesinlik kazanmadığını söyledi.
     Sezonun yeni bittiğini hatırlatan Sağlam, "Teknik direktörlük görevimle ilgili kesin bir şey yok. Şu anda nereyle çalışacağım belli değil. Bir hafta içerisinde veya 10 gün sonra durumum netlik kazanır. Allah hakkımızdan hayırlısını nasip etsin" diye konuştu.
     Sağlam, Aile ve Gençlik Merkezinin açılışında ise kentte yapılacak, her türlü güzel çalışmaya kendisinin de katkı sağlayacağını ifade etti.
     Açılışın ardından, Vali Lütfü Yiğenoğlu ile Şehir Stadyumuna geçen Sağlam, 19 Mayıs kutlamaları kapsamında düzenlenen futbol turnuvasının startını verdi.
    
     Muhabir: Fatma Güven - Metin Göktekin / Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Eski Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER