Ferizli Belediye Başkanı Soğuk:

Ferizli Belediye Başkanı Soğuk: -Köylerimizdeki çöpler için toplama konteynerleri koyup, özel çöp kamyonlarımızla haftada 2 sefer toplayacağız


SAKARYA (A.A) - Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, köylerdeki çöpleri konteynerlerde biriktirip özel çöp kamyonlarıyla toplayacaklarını söyledi.
     Soğuk, düzenlenen programda köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
     Burada konuşan Soğuk, muhtarların köy ve mahalleler için önemli emek harcadığını belirterek, Büyükşehir Yasası ile önümüzdeki yerel seçimlerden sonra belediyeye bağlı olarak birlik ve beraberlik içinde en güzel hizmetleri götürmeye çalışacağız. Köylerimizdeki vatandaşlarımız bugün ne iş yapıyorlarsa yarın da aynı çalışmalarını sürdürebilecek. Bizler vatandaşlarımızın lehine alınması gereken kararları her zaman alacağız dedi.
     Soğuk, şunları söyledi:
     Kapanacak olan beldelerimize ve köylerimize aciliyete göre yapılacak olan hizmetleri programlandırmaya devam ediyoruz. İlk etapta köylerimizdeki çöp sorununa el atacağız. Köylerimizdeki çöpler için toplama konteynerleri koyup, özel çöp kamyonlarımızla haftada 2 sefer toplayacağız. Bundan sonra her isteyen istediği yerlere çöpleri gelişi güzel atmasına izin verilmeyecek. Özellikle de yol kenarlarına ve orman işçilerine ve çevrelerine izin verilmeyecekti.
    
     Muhabir: Erol Ulu / Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Ferizli Belediye Başkanı Soğuk: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER