Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Şahan: -İkinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşeşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.
     Mavi-beyazlı ekip, hafta sonu sahalarında oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını teknik direktör Mehmet Şahan nezaretinde GASKİ Spor Tesislerinde sürdürüyor. Koşuyla başlayan antrenman egzersizlerle devam etti. Antrenmanın ilerleyen bölümlerinde ise teknik ve taktik çalışmaları yapıldı.
     Teknik direktör Şahan, antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor maçından puanla ayrılmak istediklerini belirtti. Ekip olarak hesaplarını kazanma üzerine yaptıklarını anlatan Şahan, şöyle devam etti:
     İkinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz. İyi başlarsak hedeflerimize daha rahat ulaşırız. Bu bilinçle çalışıyoruz. Çaykur Rizespor sezona iyi başladı ama son dönemlerde puan kaybetti. Eğer o kayıpları olmasa buraya ligin zirvesinde olarak geleceklerdi.
     Çaykur Rizesporun başına Mustafa Denizlinin gelmesiyle popülaritesinin biraz daha arttığını vurgulayan Şahan, Biz maçın sahada kazanılacağını biliyoruz. Mustafa Denizliye de meslektaşım olarak saygı duyuyorum. Burada Çaykur Rizespora üstünlük sağlayacağımıza inanıyorum. Bunu da futbolcularımın bana verdiği güvene dayanarak söylüyorum diye konuştu.
     Sezon başında Çaykur Rizespora transfer olan sezonun sonunda tekrar Gaziantep Büyükşehir Belediyespora dönen Kenan Aslanoğlu da yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu belirtti.
     Sezonun ikinci yarısında takımına katkı sağlamak istediğini söyleyen Aslanoğlu, Geldiğim takıma karşı oynayacağım. Bu da tatlı bir tesadüf oldu. Çaykur Rizespor maçından puanla ayrılmak istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER