Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk: 1461 Trabzon maçını kazanarak, zirve yürüyüşümüze devam etmek istiyoruz


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, yarın oynayacakları 1461 Trabzon maçını kazanarak, zirve yürüyüşlerine devam etmek istediklerini söyledi.
     Kaan Savruk, ligde geride kalan 19 hafta sonunda topladıkları 34 puanla 3üncü sırada bulunduklarını hatırlattı.
     Takımın ligdeki performansından memnun olduğunu vurgulayan Savruk, şunları kaydetti:
     Süper Lig hedefiyle çıktığımız yolda 19 haftayı geride bıraktık. Genel anlamda takımımızın sergilediği futbol ve mücadeleden memnunuz. Sadece bir kaç maçta yaşadığımız şansızlıklardan dolayı puan kaybımız oldu. Mağlup olduğumuz maçlarda bile takımın mücadelesinden memnunduk. Bundan sonra daha dikkatli olmamız gerekiyor. Artık final haftaları yaklaşıyor. Yarın ligin güçlü ekiplerinden 1461 Trabzon ile karşılaşacağız. Rakibimiz oldukça formda. Aldıkları sonuçlarla dikkat çekiyorlar. Rakibimizle aynı puana sahibiz. 1461 Trabzon maçını kazanarak, zirve yürüyüşümüze devam etmek istiyoruz. Bu maçı kazandığımız takdirde rakibimizin puan olarak üstüne yükseleceğiz. İnşallah iyi bir oyun sonucunda gülen taraf biz oluruz.
     Savruk, sakatlığı süren Hüseyin Yoğurtçu dışında takımda eksik oyuncu bulunmadığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER