Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur: -Ligin deplasmanda en çok puan alan takımı Kayseri Erciyesspor ile yapacağımız maçı kazanmak istiyoruz


ADANA (A.A) - Adana Demirsporun teknik direktörü Mustafa Uğur, Ligin deplasmanda en çok puan alan takımı Kayseri Erciyesspor ile yapacağımız maçı kazanmak istiyoruz dedi.
     Uğur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 22nci haftasında sahalarında karşılaşacakları Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarına bugün itibariyle başladıklarını söyledi.
     Geçen hafta deplasmanda yaptıkları ve 3-3 berabere tamamladıkları Torku Konyaspor maçını da değerlendiren Uğur, şunları kaydetti:
     Torku Konyaspor maçında yapılan mücadeleden ve son 5 dakikadan sonra müsabakanın çevrilmesinden son derece memnunum. Geriye düştüğümüzde bile futbolcularımın oyunu bırakmadıklarını gördüm, bu çok önemliydi. Ama bunun yanında kalemizde çok çabuk gol yiyoruz. Bu sıkıntıyla ilgili çalışmalar yaparak, sorunu çözmeye çalışıyoruz. Ancak Torku Konyaspor deplasmanından alınan 1 puanın önemli olduğunu düşünüyorum. Futbolcularımı kutluyorum.
     Uğur, bu hafta zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını anlatarak, şöyle devam etti:
     Hazırlıklarımız başladı. Ligin deplasmanda en çok puan alan takımı Kayseri Erciyesspor ile yapacağımız maçı kazanmak istiyoruz. Karşılaşma bir hayli zor geçecek. Ama Adana Demirspor olarak hedefe ulaşma adına rakip kim olursa olsun, hangi şartlarda olursa olsun hedefimizi müsabakayı kazanma uğruna yapacağız. Bu karşılaşmayı lehimine çevirme adına bir avantaj yakalamak istiyoruz.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: Tevfik Işık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER