Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Tokat Valisi Taşkesen ve bazı protokol üyeleri, Tokatsporun futbolcuları ve teknik heyetiyle buluştu


TOKAT (A.A) - Tokat Valisi Mustafa Taşkesen ve bazı protokol üyeleri, Spor Toto 2. Ligde play-off mücadelesi verecek Tokatsporun futbolcuları ve teknik heyetiyle bir araya geldi.
     Devlet Su İşleri Tokat Şube Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda konuşan Vali Taşkesen, önceki görev yerlerinde futbol konusunda yaşadığı acı tecrübeler nedeniyle Tokata geldiğinde futboldan uzak durma kararı aldığını söyledi.
     Tokatspor çok başarılı olduğu için futbola uzak kalamadığını belirten Taşkesen, "Sizleri tebrik ederim, beni bana bırakmadınız, çok başarılı oldunuz, sizin bu başarınıza kayıtsız kalamadım. Onun için biz de yeminimizi bozduk, futbolun içerisine Tokatta da girdik. Dualarımız ve hasbelkader maddi imkanlarımızla Tokatsporun arkasındayız" diye konuştu.
     Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek ise Tokatspor camiasının play-off maçlarına alışık olduğunu dile getirdi. Tokat ekibinin önceki yıllarda da play-offa kaldığını ancak başarılı olamadığını ifade eden Çiçek, şunları söyledi:
     "Gönlümüzden geçen bunu başarmak başarabilmek. Tokatta futbolun belirli bir altyapısı ve kültürü var. Nitekim gelmiş olduğumuz noktayı önemsiyoruz. Geçmiş yıllarda yaşamış olduğumuz birtakım sıkıntıların üzerine, kurmuş olduğumuz mütevazi takımımızın bu noktalara gelmiş olmasında elbette ki teknik heyetimizin ve futbolcu kardeşlerimizin, yönetimimizin ciddi katkıları var. Tokatsporun bulunduğu konum, sezon başına göre gayet başarılı bir yer. Bu noktaya takımı sizler getirdiniz, ümit ediyorum ki Tokatspor play-offta elinden geleni yapacak."
     Kulüp Başkanı Emin Yılar da play-off öncesi kaynaşmak ve birlikteliği arttırmak için bu toplantının düzenlendiğini söyledi. Tokatsporun, play-offta başarılı olmasını ümit ettiklerini belirten Yılar, Tokata hedefe ulaşmış şekilde dönmek istediklerini kaydetti.
    
     -Teknik direktör Şahanın açıklaması-
    
     Tokatsporun yeni teknik direktörü Mehmet Şahan, toplantı sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımın play-offa kalmasında emeği geçen önceki teknik direktör Namık Altunsoya ve tüm futbolculara teşekkür ederek, "Hedefimiz, Namık hocamızın sağladığı bu avantajı daha ileriye götürerek takımı PTT 1. Lige çıkarmak" dedi.
     Takımla 2 gündür idmana çıktığını ve futbolcularının arzulu olduğunu gözlemlediğini belirten Şahan, "Hiçbir takımdan eksiğimiz yok. Herkes kadar şansımız var. Takımımıza güveniyoruz, inşallah Tokat için, takımımız için en iyisini yapıp döneceğiz" diye konuştu.
     Toplantıya, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Arat ve kulüp yöneticileri de katıldı.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER