Emniyet personeli, kazalardan korunmak için kurban

Emniyet personeli, kazalardan korunmak için kurban kesti -Bolu Emniyet Müdürlüğünde görevli personel, kestikleri 3 kurbanı ihtiyaç sahiplerine dağıttı -İl Emniyet Müdürü Durmuşlar: -"Herhangi bir kazayla karşılaşmamak, arkadaşlarımızı


BOLU (A.A) - Bolu Emniyet Müdürlüğü personeli, trafik kazalarından korunmak için kurban kesti.
     Cuma namazı öncesinde Sanayi Polis Karakolu önünde bir araya gelen emniyet personeli, kazalardan ve belalardan korunmak amacıyla 3 koyun kurban etti. Cami imamının yaptığı duanın ardından kurban eti, ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.
     İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki ayda emniyet personelinin 10 trafik kazası geçirdiğini söyledi.
     Emniyet ekiplerinin görevlerini yaparken çeşitli hadiselerle karşılaştığına dikkati çeken Durmuşlar, "Bizi rahatsız eden hususlar ise araçlarımızın kazaya karışması, arkadaşlarımızın yaralanması veya can kaybı yaşanması" diye konuştu.
     Kazalardan korunmak amacıyla kurban kesmeye karar verdiklerini aktaran Durmuşlar, "Son günlerde resmi araçlarımızın üst üste kazaya karışması üzerine milletimizin de geleneği olarak kurban kesme hususunu arkadaşlarımız teklif etti. Ben de uygun gördüm. Herhangi bir kazayla karşılaşmamak, arkadaşlarımızın can ve mal emniyetini sağlamasına vesile olması dileğiyle kurban kesmeye karar verdik" ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Zafer Göder - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Emniyet personeli, kazalardan korunmak için kurban Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER