GATAB Kemeri Rusyada tanıttı

GATAB Kemeri Rusyada tanıttı


ANTALYA (A.A) - Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB), Kemeri son alarak Rusyanın ve dünyanın en önemli şehirlerden olan St. Petersburgda tanıttı.
     GATABtan yapılan açıklamaya göre, 270 milyon nüfusa sahip Rusyada başkent Moskovadan sonra ikinci büyük şehir olan 6,5 milyonluk St. Petersburgda gerçekleşen turizm fuarına 36 ülkeden 400 katılımcı iştirak etti. Yaklaşık 10 bin kişinin ziyaret ettiği fuara katılan GATAB, fuar katılımcıları ve tur operatörlerine Kemerin tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini tanıttı.
     Komisyon Başkanı Hüseyin Er ile Adrasan Belediye Başkanı ve Turizm Komisyon Üyeleri Yalçın Akkulak ve Ahmet Güler, St. Petersburg Turizm Fuarında GATABı temsil etti.
     Hüseyin Er, tarih ve sanat şehri olan St. Petersburgdaki turizm fuarının dünyanın en önemli fuarları arasında olduğuna dikkat çekerek, Rusya pazarının bölge için çok önemli bir pazar olduğunu, daha fazla Rusyada olmaları gerektiğine inandıkları için St. Petersburgdaki fuara katıldıklarını ifade etti.
     Rusyanın en modern ve zengin şehri olan St. Petersburgdaki fuara gelenlerin stantlarına büyük ilgi gösterdiğini, fuarın faydasını yakın dönemde göreceklerine inandığını dile getiren Er, 5-8 Kasım tarihlerinde WTM Londra Fuarı ile 2012 yılındaki fuar katılımlarını tamamlayacak olan GATABın 2013 yılında da yaklaşık 30 önemli turizm fuarına katılarak Kemerin adını uluslararası arenada duyurma çalışmalarına devam edeceğini kaydetti.
     Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı Yusuf Üras da Rusyadaki hedef pazarları olan Rusyadaki fuarda GATABın yer alarak gelecek yıla yatırım yaptığını ifade etti.
     Üras, açıklamasında şunları kaydetti:
     Rusya, bölgemiz için en önemli ülkeler arasında geliyor. Yılın sonundaki bu fuarda GATAB olarak Kemeri temsil ettik. Turizm fuarları olmazsa olmazlarımız. Kim ne derse desin dünya turizminin kalbi bu fuarlarda atıyor. Karar vericiler bu fuarlarla destinasyon seçimlerini yapıyor. Etkisini ve gücünü azaltan bir fuar yok, aksine her geçen gün fuarlar giderek büyüyor, gelişiyor.
    
     Yayıncı:
<< Önceki Haber GATAB Kemeri Rusyada tanıttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER