Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Prof. Dr. Dawid J. Powell, Oya Bahadır Yüksel Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Büyükşehir Belediyesi Oya Bahadır Yüksel Rehabilitasyon Merkezine kuruluş aşamasından bu yana fahri danışmanlık yapan Amerikalı Prof. Dr. Dawid J. Powell, merkezi ziyaret etti.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Prof. Powell, ziyarette merkez yöneticileri ve rehabilite edilen çocukların sürprizi ile karşılaştı. Merkezin konferans salonuna ismi verilen Prof. Dr. Dawid J. Powellin duygulandığı görüldü.
     Kendisinin de yıllar önce madde bağımlısı bir genç olduğunu belirten Powell, Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü programı yaklaşık beş yıldır izlediğini ve elinden gelen gayreti gösterdiğini ifade etti.
     Yaklaşık 42 yıl önce ölmek istediğini ancak radyoda dinlediği bir şarkının kendisini hayata bağladığını aktaran Powell, şunları kaydetti:
     O gün aynı zamanda uyuşturucu kullanımımın son günüydü. Bu merkez sayesinde siz de aynısını yapabilirsiniz. Hayatınıza çalışkan ve başarılı insanlar olarak devam edebilirsiniz. İleride belki sizlerin isimleri de böyle salonlara konulabilir. Gelecekte bu hikayeleri sizlerden de dinlemek istiyorum.
     Sembolik açılış töreni sonrasında merkez sakinleri ile sohbet eden Prof. Dr. Powell, merkeze emek veren herkese teşekkür etti.
     Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fuat Özçörekci, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Evrim ve Fiba Holding yöneticilerinden Esra Çavuşoğlu da ziyarete eşlik etti.
    
     -U15 futbol takımı, Kahramanmaraşa uğurlandı
    
     Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor U15 Futbol Takımı, Türkiye Futbol Federasyonu U15 kategorisi Türkiye şampiyonasına katılmak üzere Kahramanmaraşa uğurlandı.
     Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, yaptığı yazılı açıklamada, U15 futbol takımının Türkiye şampiyonasının 1. ayağında Adana, Malatya, Hatay, Kayseri ve Sivas takımlarıyla karşı karşıya geleceğini belirtti.
     Geleceğin yıldız adaylarının yarıştığı U15 kategorisi Türkiye şampiyonasının çekişmeli ve heyecanlı geçeceğini ifade eden Demirbaş, hedeflerinin grup birincisi olarak şampiyonda bir üst tura çıkmak olduğunu aktardı.
     Şahinbey Belediyesinden uğurlama programına katılan ve açıklamada bulanan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise sporcularıyla bir aile gibi olduklarını vurguladı.
    
     -NLP ve Qantum Boyutunda Öz Farkındalık semineri
    
     Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK), kişisel gelişim seminerleri düzenlemeye devam ediyor.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, GAMEK tarafından Çetin Emeç Konferans Salonunda düzenlenen NLP ve Qantum Boyutunda Öz Farkındalık semineri ilgi gördü.
     Kişisel gelişim uzmanı Dr. Yusuf Coşkun ve yazar Serdar Yeşilyurtun konuşmacı olarak katıldığı seminerde, katılımcılara NLP ve Qantum Boyutunda Öz Farkındalık sertifikası da verildi.
    
     -Güzelbeyden genç girişimcilere tavsiyeler
    
     Hür Sanayici ve İş Adamları (HÜRSİAD) bünyesinde kurulan Genç HÜRSİAD Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbeyi ziyaret etti.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, genç girişimcilere yatırım ve ticaret alanında önemli tavsiyelerde bulunan Güzelbey, Yaptığınız meslekte kendinizi sürekli yenileyin. Yeniliklere açık ve araştırmacı olun. Projelere ve insanlara değer verin. Sürekli yurt içi ve dışında araştırmalar yapın tavsiyesinde bulundu.
     Gaziantepte çalışkan ve üretken bir sanayici topluluğu olduğuna vurgu yapan Güzelbey, ikinci ve üçüncü kuşak genç girişimcilerin daha aktif görevler üstlendiğini kaydetti.
     Dernekler çatısı altında oluşan genç ve kadın kurullarının faaliyetlerini takdirle karşıladığını aktaran Güzelbey, insanların birer oluşum içinde topluma ve ülkesine hizmet vermesinin sevindirici olduğunu ifade etti.
     Genç HÜRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hösükoğlu ise derneğin kurulma amaçlarını anlatarak gelecekte yapacakları faaliyetlerinden bahsetti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER