Hekimlerden fotoğraf sergisi

Hekimlerden fotoğraf sergisi


ADANA (A.A) - Adana-Osmaniye Tabip Odasının her yıl düzenlediği 40 Hekim 40 Fotoğraf Sergisi açıldı.
     Adana Tabip Odası Delegesi ve Sosyal Etkinlikler Komisyon Başkanı Dr. Mustafa Can Eren, Adana Ortopedia Hastanesinde düzenlenen etkinlikte, mesleki zorluklara rağmen sanatsal ve sportif etkinliklerde bulunduklarını söyledi.
     Sergide eserleri yer alan 40 hekimin, sadece mesleğinde değil, sosyal hayatta ve fotoğraf sanatında Türkiye çapında başarılı olabileceklerini ispatladığını belirten Eren, şunları kaydetti:
     Fotoğrafların öykülerine bakarsak bir hekimi, ailesini, muayenehanesini, hastalarını, nerede sosyal hayatların yaşadığını, umutlarını, özlemlerini görebileceğiniz gibi sanatçı ruhlarını da keşfedebilir, sadece tek bir kare fotoğrafla tüm yaşamlarını nasıl algıladıklarını ve gösterdiklerini izleyebilirsiniz. Hekim arkadaşlarımızdan bugün birçoğu uluslararası EPİAP, AFİAP eğitici öğretici fotoğraf sanatçısı olmuştur, olmaya da devam etmektedir.
     Etkinlikte, Adana-Osmaniye Tabip Odası Başkanı Dr. Ali İhsan Ökten, Genel Sekreter Dr. Halit Atik ve yönetim kurulu üyesi Dr. Ahmet Suntur sergiye katılan hekimlere teşekkür belgesi verdi.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Hekimlerden fotoğraf sergisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER