Hendekte kentsel dönüşüm çalışmaları

Hendekte kentsel dönüşüm çalışmaları -Belediye Başkanı İnci: -Mülk sahipleri, belediyemizle anlaşarak konutlarını alabilecek


SAKARYA (A.A) - Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında mülk sahiplerinin belediye ile anlaşarak konutlarını alabileceğini söyledi.
     İnci, çalışmalara ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, olası bir afet durumunda can kayıplarını önlemek istediklerini anlattı.
     Kemaliye Mahallesindeki çalışmaların devam ettiğini belirten İnci, Proje doğrultusunda isteyen mülk sahipleri konutlarını kendileri ya da anlaşabilecekleri müteahhide yaptırabilir. İsteyen mülk sahipleri, belediyemizle anlaşarak konutlarını alabilecekler dedi.
     İnci, çalışmaların kanunlar doğrultusunda yapıldığını vurgulayarak, şunları söyledi:
     Hendek Belediyesi olarak hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğimizi açıklamıştık. Ölmeden önce halka, öldükten sonra da Hakka hesap vereceğimizin bilinciyle hizmet yapıyoruz. Sözünü verdik, hizmetin gururuna değil onuruna talibiz. Kentsel dönüşümde sürekli siyasi ranttan bahsediliyor ancak bunun doğruluk payı yok. Belediye olarak hukuk kurallarına ve kanunlara bağlıyız. Vatandaşlarımız bu tür aslı astarı olmayan siyasi dedikodulara aldırmasın.
    
     Muhabir: Ahmet Çileci
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Hendekte kentsel dönüşüm çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER