Kadınlar el işi ürünlerle aile bütçesine

Kadınlar el işi ürünlerle aile bütçesine katkı sağlıyor -Tekirdağda kadınlar el işi ürünlerini Hanımeli Pazarında satarak, ev ekonomisine destek oluyor (Fotoğraflı - Görüntülü)


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağda kadınlar el işi ürünlerini Hanımeli Pazarında satarak, ev ekonomisine destek oluyor.
     Kent merkezindeki Tuğlalı Parkta sadece kadın satıcıların yer aldığı Hanımeli Pazarında, unutulmaya yüz tutan, el işi eşarplar, patikler, çetikler ve yün bebek kıyafetleri satılıyor.
     Soğuğa aldırmadan el işi ürünlerini sergileyen kadınlar, aile bütçesine katkı sağlıyor.
     Sevim Güvem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 yıldır pazarda satış yaptığını belirterek, yoğun ilgiyle karşılaştıklarını söyledi.
     Güvem, patik ve bebek yeleği gibi el işi ürünleri satışa sunduklarını kaydederek, sipariş üzerine özel ürünler yaptıklarını anlattı.
     Nursel Kıldıran ise yağmur çamur demeden ürünlerini sergilediğini ifade ederek, diğer kadınlarla güzel bir arkadaşlık ortamı oluşturduklarını dile getirdi.
    
     -Aile bütçesine katkı sağlıyoruz-
    
     Tekirdağ Belediyesinin kendilerine yer tahsis ettiğini belirten Kıldıran, yakın zamanda yeni yerlerine taşınacaklarını bildirdi.
     Kıldıran, pazarda yaptıkları satışlarla aile bütçesine ciddi katkı sağladıklarını vurgulayarak, Yağmur, çamur demedik, buradayız. Soğuk havalarda zor olsa da gelip satış yapıyoruz. Muratlı Caddesinde bizim için kabinler kuruluyor. Yakın zamanda oraya geçeceğiz. Verdiğimiz emeğin karşılığını inşallah alacağız şeklinde konuştu.
     Hayriye Öztürk ise iki çocuk okuttuğunu belirterek, aile ekonomisine katkı sağlamak için pazarda satış yaptığını dile getirdi.
    
     Muhabir: Ergin Akgün/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kadınlar el işi ürünlerle aile bütçesine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER