Kadirli MYOda yeni akademik yılı açılışı

Kadirli MYOda yeni akademik yılı açılışı


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Kadirli Meslek Yüksekokulunda 2012-2013 akademik yılı açılış programı düzenlendi.
     Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak, Kadirli MYOnun konferans salonundaki programda yaptığı konuşmada, eğitime destek vermenin herkesin görevi olduğunu söyledi.
     Çakmak, öğrencilerin her zaman daha iyi eğitim alma hakkı olduğunu belirterek, Devletimiz her türlü imkanı sağlıyor. Türkiye genelinde üniversite sayısında artış görülmektedir. Fakat son zamanlarda üniversitelerimizde öğretim üyesi eksikliği bulunmaktadır. Güçlü ülkeler bilim sayesinde ileriye gitmektedir. Öğrencilerimizden bilgilerini daha fazla kullanmasını istiyoruz. Geleceğimiz olan öğrencilerimize ve onları yetiştiren değerli eğitim camiamızla birlikte ülkemize yeni eğitim öğretim yılının başarılar getirmesini diliyorum dedi.
     Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Aykut Gül, üniversiteler arasında rekabet olduğunu kaydetti.
     Alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra Kadirli MYOnun fakülte yapılması için başvuruda bulunulacağını belirten Gül, şöyle devam etti:
     Ülkemizde üniversite sayısının artmasıyla birlikte rekabette başladı. Her üniversite geleceğin büyükleri olacak öğrencilerini en iyi şekilde yetiştirmek için çalışmalarını arttırarak sürdürüyor. Üniversite olan yerlerde hareketlilik her zaman olacak. Öğrencilerden isteğimiz her zaman okumalarıdır. Artık uluslar arası olarak hizmet verecek üniversiteler açılıyor. Teknolojiye ayak uydurmak gerek. OKÜ olarak yapacağımız çalışmalarla bizde en kısa zamanda yurtdışından öğrenci alacağız veya yurt dışına göndereceğiz. Yeni akademik yılın öğrencilerimize, ülkemize ve değerli üniversite çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum.
     Kadirli MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tuğrul Talaslıoğlu, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında amaçlarının daha başarılı öğrenciler yetiştirmek olduğunu söyledi.
     Okul öğrencilerinin canlı müzik gösterisinin ardından Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Aykut Gül, okula verdiği destekten dolayı Kaymakam Necip Çakmaka plaket verdi.
     Programda, Kadirli MYOnun konferans salonu açılışı yapıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Ümit Kahrıman
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kadirli MYOda yeni akademik yılı açılışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER