Kanserle Savaş Haftası

Kanserle Savaş Haftası -Bolu Belediyesince Kanserle Savaş Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte lösemili çocuklar gönüllerince eğlendi -Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: Her çocuğumuz kanseri yenmeyi başarabilir ama bizim bu


BOLU (A.A) - Bolu Belediyesince Kanserle Savaş Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte lösemili çocuklar gönüllerince eğlendi.
     Karaçayır Mahallesinde bir kafe de düzenlenen etkinlikte konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, herkesin kansere yakalanabileceğini ve bu durumda olan çocuklara şefkatle yaklaşılması gerektiğini söyledi.
     Lösemili çocukların ve ailelerinin, bu hastalıkla ilgili sıkıntıları destek aldıkları sürece daha kolay çözebileceğini ve yardıma ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Yılmaz, Aramızda bu hastalığı ailesinin yardımı ve tek başına çözen bir kızımız da var. Bunu başarabildiği için kendisini tebrik ediyoruz. Her çocuğumuz kanseri yenmeyi başarabilir ama bizim bu ailelerimize ve çocuklarımıza destek olmamız gerekir diye konuştu.
     Lösemili çocukların toplumdan dışlanmaması aksine daha da kaynaştırılması gerektiğini anlatan Yılmaz, Çocuklarımızı topluma kazandırmalı ve kaynaştırmalıyız. Onların sosyal olmaları bu hastalığı yenmeleri için büyük bir destektir. Biz belediye olarak siyasi parti olarak tamamen sizin destekçiniz. Bolu Belediyesini arayarak benim cep telefonumu arayarak bana ulaşabilirsiniz. Biz üstümüze düşen her neyse yapmaya hazırız şeklinde konuştu.
     Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bolu İl Temsilcisi Mehmet Ali Kıvrak da kendi oğlununda lösemili olduğunu ve etkinliğin lösemili hastaların moral bulması için Kanserle Savaş Haftasında düzenlendiğini söyledi.
     Boluda yaklaşık 40 lösemili çocuğun bulunduğunu fakat bazılarının tedavi sürecinde olduğu için etkinliğe katılamadığını vurgulayan Kıvrak, Etkinliğimize 21 çocuğumuz katılabildi. Burada onlara hediyeler veriyoruz. Gönüllerince eğlenmeleri için palyaçolar getirdik. Çocuklarımızın moral bulabilmesi için katkı sağlayan Bolu Belediyesine çok teşekkür ediyoruz ifadesini kullandı.
     Konuşmaların ardından Yılmaz, çocuklara hediyeler vererek, kafenin bahçesine çam fidanı dikti.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Kanserle Savaş Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER