Karaman Valisi Koca görevine başladı

Karaman Valisi Koca görevine başladı


KARAMAN (A.A) - Son Valiler kararnamesi ile Karaman Valiliğine atanan Murat Koca, görevine başladı.
     Koca, Vilayet binası önünde Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selçuk Boz, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları ile vatandaşlar tarafından karşılandı.
     Polis merasim mangasını selamlayan Vali Koca, kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaştı. Koca, daha sonra Valilik toplantı salonuna geçti.
     Burada ilk açıklamasını yapan Koca, uzun yıllardır görev yaptığı ülkemizin başkenti Ankaradan, Türkçenin başkenti Karamana hizmet etmek için Bakanlar Kurulu tarafından görevlendirildiğini söyledi.
     Bu güzide ilin insanlarına hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu bildiğini ve bunun da büyük bir sorumluluk getirdiğinin farkında olduğunu ifade eden Koca,şunları kaydetti:
     Daha önceki görevlerinde hukuk devlet ilkesi ve adil bir yönetim anlayışı içinde görevimi en iyi şekilde yerine getirme azim ve gayreti içinde oldum. Bundan sonrada aynı şekilde devam etme arzusundayım. Ben kamu görevlerini bir bayrak yarışına benzetiyorum. Bu bayrak yarışını sizlerin destek ve gayretiyle ferdi değil toplu yarış haline getirmek istiyoruz. İlimize ne yaparsak el birliğiyle yapacak. Çünkü tek kişiyle yapılabilecek çok fazla bir şey yok. Kamu görevlilerinin bir özelliği de geçici olmaları. Görevden alındıkların da da geriye kalan hizmetler ve gök kubbede hoş bir seda diye nitelendiriyorum. Bu duygularla Karamana hizmet eden eski Valilerimize teşekkür ediyorum. Şimdiden Karaman halkının bayramını kutluyorum.
     Vali Koca, daha sonra makamına geçerek görevine başladı.
    
     Muhabir : Mehmet Çetin
     Yayıncı : Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Karaman Valisi Koca görevine başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER