Karayollarında durum

Karayollarında durum


ANKARA (A.A) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
     Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolunun Kızılcahamam kavşağı ile Gerede kavşağı arası muhtelif kesimlerde her iki yönde termo plastik çizgi çalışmaları nedeniyle tek şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.
     Anadolu Otoyolu Ankara-İstanbul istikameti Körfez kavşağı ile Gebze kavşağı arasındaki köprü ve viyadüklerin izolasyon ve asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım, uygun kavşaklardan D-100 karayoluna yönlendirilecek.
     Milas-Yatağan yolunun 7-8 kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Havran-Balıkesir yolunun 54-55 kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 13.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Güzelbahçe-Çeşme yolunun 11-12 kilometreleri arasında enerji nakil hattı çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
     Anadolu otoyolunun Çaydurt kavşağı-Gerede kavşağı 3-21 kilometreleri arası üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.
     Tirebolu-Doğankent yolunun 0-43 kilometreleri arasındaki tünellerin bakım ve temizlik çalışmaları nedeniyle 07.30-17.30 saatleri arasında ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanacak.
     O-2 Otoyolunun Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Çamlıca gişeleri arasında kalan muhtelif kesimlerde üst yapı yenileme ve tamirat çalışmaları nedeniyle 23.00-06.00 saatleri arasında çalışılan şeritlerde yol trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.
     Beyşehir-Ilgın Ayrımı-Konya yolunun 1-3 kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süre ile yol ulaşıma kapatılacak.
     Anadolu Otoyolunun Gümüşova-Kaynaşlı Kavşakları arası üstyapı çalışmaları nedeniyle Düzce Kavşağı bağlantı kollarından Ankara-İstanbul istikametinde Düzce Gişe çıkışı ile aynı istikametin Düzce-İstanbul istikameti Otoyol bağlantı kolu trafiğe kapatılacak. Ankara-İstanbul yönü Düzce çıkış gişesi kapalı olacağından Kaynaşlı gişelerinden çıkılması gerekecek.
     Konya-Seydişehir yolunun 35-39 kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 14.00-17.00 saatleri arasında yol en fazla 2 saat süre ile trafiğe kapatılacak.
     Konya-Beyşehir yolunun 55-57 kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları yapılacağından hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
     TEM Otoyolunun Körfez Kavşağı-İzmit (Doğu) Kavşağı 73-100 kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım İzmit (Doğu) Kavşağından D-100 Karayoluna yönlendirilecek.
     TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı kesimi anayolda; Hadımköy, Çatalca, Silivri ve Kınalı Köprülü Kavşak kolları; gişe sahaları ve bağlantı yollarında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.
     Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87 kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.
     Artvin-Erzurum yolunun 1-18 kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu Mevkii arası) Deriner Barajının su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu Mevkii arasındaki servis yolundan sağlanacak.
     Dumlupınar-Altıntaş yolu arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatılmış olup, binek araçların (otomobil, pikap, vs.) geçişlerine ise kontrollü olarak izin verilecek.
    
     Muhabir: Bülent Karaaslan
     Yayıncı: Abdullah Kıratlı
<< Önceki Haber Karayollarında durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER