Karayollarında durum

Karayollarında durum


ANKARA (A.A) - Karayollarının bazı kesimlerinden devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
     Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Tekirdağdaki sel felaketi sırasında oluşan Çerkezköy-Saray yolu üzerindeki tahribat nedeniyle ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor.
     Manisa-İzmir yolunun 9-11. kilometreleri arasındaki bölünmüş yolun İzmir-Manisa istikametinde heyelan temizleme çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.
     Salihli-Kula-Selendi yolunun 12-13. kilometrelerindeki alt geçit yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.
     Çankırı-Kastamonu İl Sınırı-Tosya-Samsun yolunun 44üncü kilometresinde bulunan Ortalıca Köprüsündeki yapım çalışmaları nedeniyle, ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.
     Kocaeli İl sınırı Yalova yolunun 6-7. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden gidiş-geliş olarak sağlanıyor.
     Karacabey-Bursa yolunun 49-54. kilometreleri arasındaki asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak izin veriliyor.
     Kırşehir-Kayseri yolunun 10-48. kilometreleri arasındaki (Çalış-Kızılağıl) yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
     Ankara-Elmadağ-Kırıkkale yolunun 50-53üncü kilometreleri arasında şev tanzimi ve taş duvar yapımı nedeniyle bölünmüş yolun bir şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.
     Samsun-Ankara yolunun 1-32. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.
     Akhisar-Manisa yolunun Akhisar şehir geçişi Balıkesir istikametinde üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak izin veriliyor.
     Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç, Boğayokuşu ve Karaltı mevkileri) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Konya-Isparta il sınırı-Yalvaç ayrımı yolunun 6-18. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Aralıka kadar yol ulaşıma kapatıldı.
     O-2 otoyolunun Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Çamlıca gişeleri arasında kalan muhtelif kesimlerdeki üstyapı yenileme ve tamirat çalışmaları nedeniyle 23.00-06.00 saatleri arasında çalışılan şeritlerde yol trafiğe kapatılacak ve ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.
     Konya-Beyşehir yolunun 55-57. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları yapılacağından 1 Kasım 2012 tarihine kadar hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında araç geçişine izin verilmeyecek.
     TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı kesimi anayolda; Hadımköy, Çatalca, Silivri ve Kınalı Köprülü Kavşak kolları, gişe sahaları ve bağlantı yollarında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak. Çalışmaların gece yapılacak bölümlerinde 23.00-07.00 saatleri arasında kavşak kolları trafiğe kapatılarak trafik alternatif güzergahlardan sağlanacak.
     Söke-Milas yolunun 0-19. kilometreleri arasındaki (Bafa gölü-Karacabel tüneli mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde devam eden patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle saat 19.00a kadar ulaşıma belli aralıklarda izin verilmeyecek.
     Söke-Milas Ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Artvin-Erzurum yolunun 1-18. kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu mevki arası) Deriner Barajının su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu mevki arasındaki servis yolundan sağlanıyor.
     Dumlupınar-Altıntaş yolu arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatılmış olup, binek araçların (otomobil, pikap... vs) geçişlerine ise kontrollü olarak izin veriliyor.
    
     Muhabir: Erdal Çelikel
     Yayıncı: Abdullah Kıratlı
<< Önceki Haber Karayollarında durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER