KEMİADdan Yeni Nesil Ürünler Tanıtım Toplantısı

KEMİADdan Yeni Nesil Ürünler Tanıtım Toplantısı


ANTALYA (A.A) - Kemer Turizmci İş Adamları Derneği (KEMİAD) tarafından düzenlenen Otel Havuzlarında Nano Teknoloji ve Yeni Nesil Ürünler Tanıtım Toplantısı yarın yapılacak.
     KEMİAD Başkanı Ali Nail Kılıç, yaptığı açıklamada, turizm sezonu başlarken tatil köyleri ve otellerin havuzlarının insan sağlığı açısından çok önemli olduğunu belirtti.
     Toplantının havuzların temizliği ve kullanımı konusunda otel ve tatil köyü yöneticilerine yardımcı olmak amacıyla yapılacağını anlatan Kılıç, şunları kaydetti:
     "Yüzme havuzlarının klor alternatifi yeni nesil ürünler ile dezenfektanı önemlidir. İnsan ve çevre için faydalı her türlü ürünü daha etkili, yararlı, kullanışlı ve ekonomik hale getirmek ve üretmek için nano teknolojileri başta olmak üzere, en son teknik ve bilgileri kullanarak Ar-Ge çalışmaları yapan TEKNOBİM tarafından Nano Tdeknolojileri ve ANTİBİM konularında bilgilendirme toplantısı yapılacaktır."
     Kemer Berke Ranch Otelde 4 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00da gerçekleştirilecek toplantıda Teknobim kurucu ortağı ve TUBİTAK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Erdal Çelik ve Teknobim Genel Müdürü Tuncer Sigalı, nano teknolojileri konusunda bilgi verecek.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber KEMİADdan Yeni Nesil Ürünler Tanıtım Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER