Konyadaki park kavgası

Konyadaki park kavgası -Konyada silahtan çıkan merminin kazağını sıyırıp geçtiği genç: Vücudumda bir sıcaklık hissettim ve elbisemdeki mermi izini gördüm. Hemen yere yığıldım. Yaralı olmadığımı sonradan fark ettim (Fot


KONYA (A.A) - Konyada silahtan çıkan merminin kazağını sıyırıp geçtiği Ahmet Koca, Vücudumda bir sıcaklık hissettim ve elbisemdeki mermi izini gördüm. Hemen yere yığıldım. Yaralı olmadığımı sonradan fark ettim dedi.
     Ahmet Koca (20), Şehit Topel Polis Merkezindeki ifadesinin ardından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.
     Üniversite sınavına hazırlanan Koca, alınan raporun ardından yaşadığı korku dolu dakikaları, AA muhabirine anlattı.
     Şüpheli Sebahattin A. ile olaydan birkaç gün önce yine tartışmaları olduğunu belirten Koca, bugün park yeri meselesi yüzünden çıkan tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğünü, arbede sırasında şüphelinin silahına çektiğini söyledi.
    
     -Yaşadığı için kendisini şanslı hissediyor-
    
     Babası ile birlikte Sebahattin Anın elindeki silahı bırakması için çaba sarf ettiklerini dile getiren Koca, olay anını şöyle anlattı:
     Silah ateş aldı. Vücudumda bir sıcaklık hissettim ve elbisemdeki mermi izini gördüm. Hemen yere yığıldım. Yaralı olmadığımı sonradan fark ettim. Sağlık ekipleri yaralı olmadığımı söylediğinde çok mutlu oldum. Çok farklı duygular yaşadım. Ölümle yaşam arasında gidip geldim. Polisler de elbisemdeki kurşun izini görünce yaralı olduğumu düşündü. Yaşadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
     Merkez Selçuklu ilçesi Medrese Mahallesindeki büfenin önünde park etme meselesi yüzünden çıkan tartışmada, emekli polis memuru Sebahattin Anın ateşlediği öne sürülen silahtan çıkan kurşun, Ahmet Kocanın kazağını sıyırıp geçmişti.
    
     Muhabir: Metin Bolat
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Konyadaki park kavgası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER