Kordon İşadamları Derneği Başkanı Şanlı:

Kordon İşadamları Derneği Başkanı Şanlı: Milletvekili seçimlerinde CHPden aday adayı olmuştum, 1 yıllık kısa bir çalışmam da oldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğandan 2 yıl önce aldığım davet üzerine AK Partiye geçtim


İZMİR (A.A) - Efsun Yılmaz - Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı, genel seçimlerde CHPden milletvekili aday adayı olduğunu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğandan aldığı davet üzerine AK Parti rozeti taktığını söyledi.
     Kordondaki bir restoranın işletmeciliğini yapan Şanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, CHPden milletvekili aday adayı olduğu dönemde 1 yıl kadar parti için çalıştığını, 2 yıl önce iş adamlarının katıldığı bir yurt dışı gezisinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile tanışma fırsatı bulduğunu belirtti.
     Başbakan Erdoğanın kendisine Sizi de partimizde görmek isteriz dediğini anlatan Şanlı, davet üzerine AK Parti İzmir İl Başkanlığı ile görüşmeye başladığını ifade etti.
     Türkiyedeki ekonomik gelişmeden ve Başbakan Erdoğanın Balkanlara yönelik açılımından olumlu etkilendiğini söyleyen Ömür Şanlı, Balkanlar benim için çok önemli, çünkü doğduğum yer. AK Partinin o bölge ile köprü kurması beni çok mutlu etti dedi.
     Ömür Şanlı, AK Partiye 12 Haziran 2012 tarihinde üye olduğunu, rozeti ise 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlunun katıldığı törende taktığını anımsattı.
    
     -İzmir farklı bir şehir-
    
     Eğlence sektöründe faaliyet gösteren 100ün üstünde iş yeri temsilcisinin örgütlendiği dernekte başkanlık yaptığını, bu nedenle AK Parti rozeti takmasının tartışıldığını dile getiren Şanlı, şöyle konuştu:
     İzmir, farklı bir şehir, İzmirli olmak bir ayrıcalık. Belki başka bir şehirde olsak bu durum tartışılmazdı ama İzmirde alkol sektöründe olan bir esnaf dernek başkanının AK Partiye geçmesi farklı algılanıyor. Ancak ben partinin içindeyim ve kimsenin giyim kuşamına karışmadıklarını gördüm. İzmirlilerde hep ön yargı vardı. Acaba AK Parti gelip kafeleri kapatır mı, yaşam tarzımızı değiştirir mi- düşüncesi vardı. Bu düşünce artık değişiyor.
     CHPlilerle hala görüştüğünü, arkadaşlarının parti seçimine saygı duyduğunu kaydeden Şanlı, Ben bu durumdan keyif alıyorum, herkes birbirinin siyasi görüşüne saygı duyuyor dedi.
     Siyasi kimliğini ile esnaf kimliğini ayrı tuttuğunu ifade eden Şanlı, Kordon İşadamları Derneğinin de bir esnaf derneği olduğunu ve dernek çalışmalarına siyaseti karıştırmadığını vurguladı.
     Ömür Şanlı, koltuk sevdalısı olmadığını belirterek, milletvekilliği dahil üstüne düşen her görevi yapmaya hazır olduğunu da sözlerine ekledi.
    
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Kordon İşadamları Derneği Başkanı Şanlı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER