Kurban Bayramını kutluyoruz

Kurban Bayramını kutluyoruz -AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir: -Samsun-Ankara otoyoluna Bafra ve Ünye güzergahı da eklendi


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, önemli bir ulaşım projesi olan Samsun-Ankara otoyol çalışmalarına yoğun uğraşlar sonucu Bafra ve Çarşamba, Salıpazarı, Ayvacık, Terme ve Ordunun Ünye ilçesini kapsayan güzergahın da eklendiğini söyledi.
     Demir, ilçelerde bayramlaşma programlarına katılarak vatandaşlar ve partililerle bayramlaştı.
     Ayvacık ilçesinden başlayan bayramlaşma programlarına, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Orhan Tozlu ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Ayvacık İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe ve partililerin karşıladığı milletvekili Demir, ilçe binasında vatandaşlar ve partililerle bayramlaştı.
     Salıpazarı ilçesindeki bayramlaşma programı ise Alanköyünde gerçekleştirildi. Alanköyü Derneği ve çeşitli kuruluşların katkılarıyla yaptırılan köy camisinin açılışını kaymakam Hatice Bayar Özdemir ile gerçekleştiren milletvekili Mustafa Demir, bayramlaşmanın ardından Terme teşkilatının ilçe binasındaki bayramlaşma programında hazır bulundu. Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, ilçe başkanı Recep Ertan ve belde belediye başkanları, teşkilat üyeleri ve vatandaşların katıldığı bayramlaşmada konuşma yapan milletvekili Mustafa Demir, bayramların önemine değindi.
     Çarşamba ilçesinde belediye başkanı Hüseyin Dündar, ilçe başkanı Mehmet Köse ve teşkilat üyelerince karşılanan milletvekili Demir, bayramların sevginin, şefkatin, merhametin, vefanın, dayanışmanın doruk noktasına ulaştığı, yüzlerdeki tebessüm, kucaklaşma ve yardımlaşma duygusunun öne çıktığı birlik günleri olduğuna vurgu yaptı.
     İslam aleminde bayramın önemli yeri olduğunu dile getiren milletvekili Demir, bayramların iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günler olduğuna dikkati çekti.
     Hükümet çalışmaları hakkında bilgi veren milletvekili Mustafa Demir, Samsun-Ankara arasındaki otoyol çalışmalarının hızla devam ettiğini, fizibilite çalışmalarının sürdüğünü, şehir için önemli bir ulaşım çalışması olduğunu kaydetti.
     Hükümetin Samsuna verdiği önemin bu çalışma ile bir kez daha ortaya çıktığını ifade eden Demir, ana projenin güzergahının yoğun uğraşlar sonucu uzatıldığını, Bafra ile Çarşamba, Salıpazarı, Ayvacık, Terme ve Ordunun Ünye ilçesine kadar olan güzergahın da projeye eklendiğini dile getirdi.
     Şehrin ihtiyaçlarının tespit edilerek bu yönde çalışmaların yapıldığına vurgu yapan Demir, şunları kaydetti:
     Bizler talep gelmeden ihtiyaçları tespit ediyor, projelerin hayata geçmesini sağlıyoruz. Bu her alanda böyle oluyor. Önümüzdeki süreçte tüm hastanelerini yenilemiş, eğitim kalitesi ve her alanda imkanı daha da artmış, kamu kuruluşları yatırımları ile örnek gösterilen bir Samsunun oluşması için çaba harcıyoruz. Buna inanıyoruz ki, önümüzdeki yıllarda Samsun örnek alınacak bir il haline gelecek. Bu yönde çalışmalarımız hızla devam ediyor. Kamu yatırımlarından en çok pay alan illerin arasındayız. Yatırımlar hızla devam ediyor, her alanda eksiklikler gideriliyor. Yapacağız ama daha çok iş var.
     Milletvekili Mustafa Demir, ilçe gezilerinde esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Kurban Bayramını kutluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER