Kütahyalı gazeteciler, Emette buluştu

Kütahyalı gazeteciler, Emette buluştu


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyadaki basın mensupları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Emet Belediye Başkanı Mustafa Kocanın davetlisi olarak bir otelde dinlenme fırsatı buldu.
     Çok sayıda gazetecinin katılımıyla Emet Termal Resortte gerçekleştirilen tatilde, Belediye Başkanı Mustafa Koca ile bir araya gelerek kentin sorunlarını ve yapılan icraatları yerinde görme fırsatı buldu.
     Yeni Kütahya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaylıoğlu, yaptığı açıklamada, basın mensuplarının yaz, kış, tatil demeden çalışan gazetecilere bu imkanı sağlayan Koca ve Emet Termal Resort yetkililerine teşekkür etti.
     Her yıl en az bir kez bu buluşmanın yapılması gerektiğini ifade eden Yaylıoğlu, İki gün boyunca burada, mesleğe yeni başlayan arkadaşlarla da tanışma fırsatı bulduk. Birbirimizle kaynaştık ve arkadaşlık ortamı oluştu. Kütahyalı gazetecilerin birlik ve beraberliği adına güzel bir buluşma olduğu kanaatindeyim dedi.
     Kütahya Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hasan Okçu da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününün Kütahyalı gazeteciler için dolu dolu geçtiğini dile getirdi.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Kütahyalı gazeteciler, Emette buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER