Maçın ardından

Maçın ardından -Denizlispor Teknik Direktörü Dervent: Her maça 3 puan için çıkıyoruz, bunu gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz -Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Denizli: Bu dönemde her puan çok kıymetli, bu akşam kıymetl


DENİZLİ (A.A) - PTT 1. Ligde Çaykur Rizesporu sahasında 1-0la geçen Denizlisporun teknik direktörü Selahattin Dervent, her maça üç puan için çıktıklarını belirterek, Çaykur Rizespor karşısında bunu gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.
     Dervent, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, oyuncularına ve galibiyete destek veren taraftarlara teşekkür etti.
     Her maça galibiyet için çıktıklarını, bunun dışındaki hesapların sporun fair play ruhuna aykırı bir durum olduğunu dile getiren Dervent, şöyle konuştu:
     Oyuncularımız bugün sahada iyi mücadele etti. Biz her maça 3 puan için çıkıyoruz, bunu gerçekleştirdiğimiz için mutluyum. Bu 3 puanın değeri diğer maçlardan alınacak 3 puanlardan öte bir şey değil. Oyuncularımıza ve bu anlamlı galibiyete destek veren taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.
    
     -Çaykur Rizespor cephesi-
    
     Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, maçın atanın kazanacağı bir görüntüde geçtiğini ifade ederek, son haftalarda grafiği yükselen iki takımın mücadelesinin çok zorlu geçtiğini bildirdi.
     Yedikleri golden sonra maçı kazanacak gol pozisyonları bulduklarını fakat bunu kullanamadıklarını belirten Denizli, şunları kaydetti:
     Denizlispor kazanmak için büyük bir mücadele ortaya koydu. Biz golden sonra cevap veremedik. Bu dönemde her puan çok kıymetli, bu akşam kıymetli puanlar bıraktık. Bu yarış müthiş bir şekil aldı. Bu görüntünün dışına biz çıkmayız. Sadece bu dönem itibarıyla bu kayıplara üzülürüz. Önümüzdeki 9 hafta bu kayıpların telafi edilmesi için önemli bir fırsat. Çok fazla üzüntü yaşamayacağız. Üzüntümüzü burada bırakıp dönmek lazım. Çünkü rakiplerimizle oynayacağımız maçlar yaklaştı. Bu dönem bizim için ya önemli bir avantajı ortaya çıkartacak ya da rakiplerimize bu fırsatı yakalama hakkı doğacak. Biz bu fırsatı tanımayacağız.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER