Maçın ardından

Maçın ardından -Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek: Yediğimiz iki gol bize yakışmadı. Bu tür golleri yerseniz maçı çevirmek kolay olmuyor -Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman: Oyuncularım arka arkaya gelen ön


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Yediğimiz iki gol bize yakışmadı. Bu tür golleri yerseniz maçı çevirmek kolay olmuyordedi.
     Özdilek, Spor Toto Süper Liginin 26. haftasında sahalarında Fenerbahçeye 2-1 yenildikleri karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçeyi tebrik ettiğini söyledi.
     Karşılaşmanın ilk atağında kalelerinde golü gördüklerini ifade eden Özdilek, daha sonra oyuna hakim olduklarını ve beraberliği yakaladıklarını, duran toptan bir gol yiyerek sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını vurguladı.
     Duran toplarda adam paylaşımı konusunda antrenmanda çok çalıştıklarını anlatan Özdilek, Gökhanın etkinliğini bilmelerine rağmen oyuncularının adam paylaşımında hata yaptığını belirtti. İkinci golün oyuncuların dalgınlığına geldiğini kaydeden Özdilek, İkinci yarıda rakibi kendi sahasına hapsederek pozisyonlar üretmeye çalıştık. Beraberlik golünü bulamadık, kaybettiğimiz için üzgünüz. Futbolcularımın oyunundan son derece memnunum. Yediğimiz iki gol bize yakışmadı. Bu tür golleri yerseniz maçı çevirmek kolay olmuyor diye konuştu.
     Futbolcu Ergün Teber, hafta boyunca çalıştıkları pozisyondan bir gol yediklerini vurgulayarak, İlk yarıda iyi oynadık. İkinci yarıda da dengeyi kurmaya çalıştık, ancak başaramadık. Milli takım arasının takıma katkı sağlayacağına inanıyorum ifadesini kullandı.
     Koray ise girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini, 2 haftalık süreçte iyi çalışıp Trabzonspor maçında bu maçın telafisini yapacaklarını dile getirdi.
    
     -Fenerbahçe cephesi-
    
     Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, mutlak kazanmaları gereken bir maçtan 3 puanla ayrıldıklarını belirtti.
     Maçı dakika dakika değerlendirmeyeceğini, sadece oyuncularını tebrik ettiğini belirten Kocaman, Oyuncularım arka arkaya gelen önemli maçları büyük bir özveri göstererek kazanmayı başardı değerlendirmesini yaptı.
     Bir gazetecinin, Gökhan Zanın cezasının ertelenmesiyle ilgili ne düşünüyorsunuz- sorusuna Kocaman, İçimden gelenleri söylersem olmuyor. O nedenle söylemeyeyim. Bu tip durumları kamuoyunun takdirine bırakmak en doğrusu yanıtını verdi.
     Kocaman, bir soru üzerine Emre Belözoğlunun sakatlığının bir önceki sakatlığına göre daha ciddi olduğunu açıkladı.
     Salihin performansını da değerlendiren Kocaman, Salihin performansı son derece iyiydi. Çok daha iyi olacak. Kendisinde o beceri var. Futbol sadece yeteneklerin sergilendiği bir oyun değil. Futbol tecrübelerin de harmanlandığı bir oyun. Tecrübesi arttıkça takıma katkısı çok daha fazla olacaktır diye konuştu.
     Bir gazetecinin Golü attıktan sonra Fenerbahçe geriye çekiliyor yorumu üzerine Kocaman, şunları söyledi:
     Antalyaspor iyi bir takım. Çok iyi futbolculardan kurulu bir ekip. Onların top becerileri golden sonra kendi sahamıza çekilmemize neden oldu. Devre arasında bu işe bir çözüm bulmamız gerektiğini konuştuk. Nitekim ikinci yarıda geriye çekilmedik. İkinci yarıda çok gol pozisyonu bulduk ancak Antalyaspor topa daha fazla sahip olan takım oldu.
     Fenerbahçeli orta saha oyuncusu Selçuk ise genç Salihi golünden ve performansından dolayı tebrik ettiğini ifade ederek, Salihin uzun yıllar Fenerbahçeye hizmet etmesini diliyorum. Zor bir deplasmandan 3 puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Galatasarayın kazandığı haftada bizim de kazanmamız şampiyonluk yarışından kopmama adına önemliydi değerlendirmesinde bulundu.
     Sarı lacivertlilerin ilk golünü kaydeden Salih ise saha içinde ellerinden geleni yaptıklarını kaydederek, Takım olarak yorgunduk. Şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz. Süper Ligde çok puan kaybı yaşanıyor. Liderle aramızda kapanmayacak bir puan farkı yok dedi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER