Mahmutlar Belediyesine yönelik operasyon

Mahmutlar Belediyesine yönelik operasyon -Antalya İl Jandarma Komutanlığınca Mahmutlar Belediyesine yönelik düzenlenen operasyon kapsamında aralarında belediye başkanının da bulunduğu 20den fazla kişi gözaltına alındı (Fotoğr


ANTALYA (A.A) - Antalya İl Jandarma Komutanlığınca Mahmutlar Belediyesine yönelik düzenlenen operasyonda aralarında belediye başkanı Ali Çelikin de bulunduğu 20den fazla kişi gözaltına alındı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir süredir yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından Çıkar amaçlı suç örgütü kurma, rüşvet, zimmet, ihaleye fesat karıştırma suçlamalarıyla Mahmutlar Belediyesine yönelik operasyon düzenledi.
     Operasyonda aralarında Mahmutlar Belediye Başkanı Ali Çelik ile belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları ve yolsuzluk yapıldığı iddia edilen ihalelere katılan firma çalışanlarının da bulunduğu 20den fazla kişinin gözaltına alındı.
     Operasyon kapsamında jandarma ekiplerinin belediye binasında ve gözaltına alınan bazı kişilerin evlerindeki arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt - Süleyman Elçin / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Mahmutlar Belediyesine yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER