Medical Park Antalyaspor

Medical Park Antalyaspor-Trabzonspor maçından notlar -Kırmızı beyazlılar, 4 maç süren galibiyet serisini sürdürmek istiyor -Bu sezon deplasmanlarda 3 beraberlik, 1 yenilgi alan bordo mavililer ise deplasmanda ilk 3 puanını almak


ANTALYA (A.A) - Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında Medical Park Antalyaspor ile karşılaşan Trabzonspor, bu sezon deplasman maçlarındaki şanssızlığı kırarak ilk 3 puanını almayı hedefliyor.
     Bordo mavililer bu yıl deplasmanlarda oynadığı 4 maçta 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Süper Ligde oynadığı son 4 karşılaşmadan da 3er puanla ayrılan Medical Park Antalyaspor ise galibiyet serisini sürdürmek için sahaya çıktı.
     Antalyasporlu futbolcular sahaya çıkışlarında Organ bağışı hayat kurtarır pankartını taşıdı. Karşılaşma öncesinde Gaziantepteki trafik kazasında hayatını kaybeden Yavuzelisporlu futbolcular için saygı duruşu yapıldı.
     Kırmızı beyazlılarda, sakatlıkları bulunan Emre Güngör ve Janda 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Bordo mavililerde ise grip olan Sapara, kart cezalısı Mustafa Yumlu, sakatlıkları bulunan Tolga, Colman ile Vittek, Cech, Henrique, Ferhat, Barış 18 kişilik kadroda yer almadı.
    
     -Taraftarlar ilgi göstermedi-
    
     İki takım taraftarları da karşılaşmaya beklenen ilgiyi göstermedi. Kırmızı beyazlıların kale arkasını tamamen dolduran taraftar grupları, Fenerbahçe karşısında 2 gol atan Diarra ve performansıyla taraftarların beğenisini kazanan Aissatiye büyük ilgi gösterdi. Kendilerine ayrılan bölümde büyük boşluklar gözlenen Trabzonsporlu taraftarlar ise Bu güneş parayla batmaz pankartı astı. Taraftarlar, bordo mavili futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu.
     Taraftarlar, bu maç ile açılan 14. Caddeyi ilk kez kullandı. Daha önceki karşılaşmalarda Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesine Uncalı bölgesinden giren taraftarlar yaklaşık 15 dakika yürümek zorunda kalıyordu.
    
     -İki takım arasındaki maçlar-
    
     Spor Toto Süper Ligde Trabzonspor ile Medical Park Antalyaspor, 35. kez karşı karşıya geldi. İki takım arasında yapılan 34 maçın 20sini Trabzonspor, 5ini ise ev sahibi takım kazandı. İki takım arasındaki 9 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor, gollerde rakibine 61-30 üstünlüğü bulunuyor. Antalyada oynanan 17 maçın 10undan Trabzonspor, 4ünden ise kırmızı beyazlılar üstün ayrıldı. İki takım arasındaki 3 maç ise beraberlikle sonuçlandır.
     Bordo mavililer Antalyaspor karşısındaki son deplasman galibiyetini 2008-2009 yılında 1-0lık skorla aldı. Bordo mavililer bu tarihten itibaren oynadığı 2 maçtan bir beraberlik bir de mağlubiyet aldı.
     Öte yandan Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor karşısında son 5 lig maçında galibiyet alamadı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin / Yahya Oğuz
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Medical Park Antalyaspor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER