Mevlana Üniversitesi TÖMER ilk mezunlarını verdi

Mevlana Üniversitesi TÖMER ilk mezunlarını verdi


KONYA (A.A) - Mevlana Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER), 2011- 2012 eğitim ve öğretim yılı mezuniyet törenini gerçekleştirdi.
     Mevlana Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahattin Adam, Mevlana Üniversitesi Hekimoğlu Konferans Salonunda yapılan törende, bu yıl ilki düzenlenen TÖMER Mezuniyet Töreninden dolayı oldukça heyecanlı olduklarını söyledi.
     Programın sunuculuğunu yapan Endonezyalı Cecep, Kimimiz Nijeryadan kimimiz Kamerundan, kimimiz Afganistan, kimimiz Yemenden geldik. Hz. Mevlana diyarı Konya bize kucak açtı. Ne olursan ol ama yine gel dedi, biz de geldik. Bizi kabul ettiğiniz için hepinize minnettarız diye konuştu.
     TÖMER Müdürü Doç. Dr. Mustafa Sarı ise Henüz bir yaşında olan merkezimizden kısa sürede öğrenci mezun etmenin sevincini yaşıyoruz. Milli, dini ya da kültürel bakımdan farklı farklı olan bu öğrencilere sağlıklı bir eğitim öğretim hizmeti verebilmek için renk, dil, din ve ırk ayrımı gözetmeksizin bütün öğrencilerimizi sevgiyle kucaklamayı ilke edindik dedi.
     Kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere ve TÖMERden mezun olan öğrencilere ödül ve sertifikaları verildi.
    
     Muhabir : Basir Gülüm
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Mevlana Üniversitesi TÖMER ilk mezunlarını verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER