MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon

MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon Milletvekili Aydın: -Bütün partilere örnek olacak bir tüzük meydana getireceğiz. Milliyetçi Hareket Partisini Türkiye ve dünyanın en demokratik partisi haline getireceğiz


KONYA (A.A) - MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın, bütün partilere örnek olacak bir tüzük meydana getireceklerini belirterek, Milliyetçi Hareket Partisini Türkiye ve dünyanın en demokratik partisi haline getireceğiz dedi.
     Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Salonunda partililerle bir araya gelen Aydın, burada yaptığı konuşmada, 4 Kasımda MHP Genel Başkanlığına seçilmesi halinde milletin önüne gideceklerini ve büyük Türk milletiyle kucaklaşacaklarını söyledi.
     Bütün MHP teşkilatlarıyla mahallelerde ve köylerde vatandaşlarla bir araya geleceklerini anlatan Aydın, Bu mitingleri, bu toplantıları Türkiyenin her tarafında yapacağız. Sonunda 1 milyon insanı Ankaranın Tandoğan Meydanında toplayıp, Türk milletinin gücünü dosta, düşmana, herkese göstereceğiz dedi.
     Aydın, partiye üyelik yapmayı, kişilerin tekelinden çıkaracaklarını vurgulayarak, internet ortamından da üyelik yapılabilen yeni bir sistemi hayata geçireceklerini ifade etti.
     Kongreden sonra bir tüzük çalıştayı da yapacaklarını anlatan Aydın, şunları kaydetti:
     MHP tüzüğündeki bütün anti demokratik maddeleri çöplüğe atacağız. Yeni bir tüzük kurultayıyla adaletçi, eşitlikçi, tabanını ezen değil, ona güvenen, onun enerjisini açığa çıkaran, onun inancını, onun aşkını, onun ülküsünü bir sıçrama tahtası olarak kullanan yeni bir yapı meydana getireceğiz. Bunu kendine güvenen siyasetçi yapar ve bu benim şeref sözümdür. Siyasetçi kendine güvenecek. Kalktı mı koltuğuma biri oturacak diye hesap yapmayacak. Birileri çıkıp bir kişiyi korumak için ülkücü hareketin üzerinde kılıç sallamayacak. Siyaset gönül işi, aşk işi. Sen insanın tepesinde kılıç sallarsan o kılıç sallayan mağdur olduğunda yarın dönüyor aynı şeyleri söylemeye başlıyor. Güç kimde, adaletsizlik yapan onda. Biz işte bir kişiye bağlı olarak değişen bu adaletsiz yapıyı çöplüğe atacağız. Bütün partilere örnek olacak bir tüzük meydana getireceğiz. Milliyetçi Hareket Partisini Türkiye ve dünyanın en demokratik partisi haline getireceğiz.
     Aydın, konuşmasının ardından partisinin Konya İl Başkanlığını ziyaret etti.
    
     Muhabir: Basir Gülüm / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı:
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER