MÜSİAD Elazığ Şubesi 17nci Olağan Genel

MÜSİAD Elazığ Şubesi 17nci Olağan Genel Kurulu Yapıldı -Genel kurulda başkanlığa İbrahim Gök seçildi


ELAZIĞ (A.A) - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi 17nci Olağan Genel Kurulu yapıldı.
     Elazığ Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen genel kurul, Kuran-ı Kerim ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
     Eski MÜSİAD Şube Başkanı Nedim Durgungül, yaptığı konuşmada, Türkiye ekonomisini değerlendirirken Avrupa ve dünya ekonomilerinin göz önünde bulundurulması gerektiğini kaydetti.
     Durgungül, Türkiye dünyadan kopuk kendi başına bir ülke değildir. Doğrudan yatırımlarıyla, finansal ilişkileriyle, kültürel, sportif gelişmeleriyle ve turizmiyle Türkiye dünya kültürel ve ekonomik gelişiminin önemli bir aktörüdür dedi.
     Türkiyenin dünyanın en büyük 16ncı ekonomisine sahip olduğunu belirten Durgungül, Türkiye hem bölgesel hem de küresel değerlendirme ve planlamalarda dikkatle takip edilen, pasif değil aktif bir ekonomik güç olarak bütün değerlendirmelerde dikkate alınan bir ülke konumundadır. Sadece üretim ekonomisi olarak değil finansal ekonomi açısından da Türkiye kritik öneme haiz ülkeler listesinde yerini almıştır diye konuştu.
     Durgungül, tarım ve hayvancılık açısından önem taşıyan ilde tarım yapılan ovalarda sulama problemlerinin acilen çözülmesini istedi. Durgungül, istihdam üzerindeki vergi yükünün hafifletilmesi gerektiğini kaydetti.
     Konuşmaların ardından genel kurulda başkanlık seçimi yapıldı. Durgungülün aday olmadığı seçime tek listeyle katılan İbrahim Gök, oy birliğiyle başkanlığa seçildi.
     Gökün yönetim kurulunda Hakan Acar, Haki Argun, Hasan Uzun, Murat Demir, Mustafa Tuğ, Selim Tekin, Tekin Gürkan, Veysi Ergün ve Zülfü Karabulut yer alıyor.
     Genel kurula Vali Muammer Erol, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve MÜSİAD üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Bestami Bodruk / Ömer Fansa
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber MÜSİAD Elazığ Şubesi 17nci Olağan Genel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER