Öğrencilerin spor başarısı göz doldurdu

Öğrencilerin spor başarısı göz doldurdu -Gürçağ Okulları, basketbol, yüzme ve basketbol alanında elde ettikleri başarıları madalya ile taçlandırdı


ANKARA (A.A) - Yenimahallenin Çayyolu ilçesinde eğitim-öğretim faaliyetini sürdüren Özel Gürçağ Okulları, basketbol, yüzme ve basketbol alanında elde ettikleri başarıları madalya ile taçlandırdı.
     Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının işbirliği ile düzenlenen Okullar arası yıldızlar basketbol turnuvasının Ankara ayağında Özel Gürçağ İlköğretim Okulu Yıldız Erkek Basketbol Takımı, Bölge 3.sü oldu.
     Kastamonuda gerçekleştirilen turnuvaya bölge 3.sü olarak giden yıldızlar, 3 maçta 3 galibiyet alarak grup 1,liği elde etti.
     Çeyrek asırdır sürdürdüğü başarı öyküsünü sporla da taçlandıran Özel Gürçağ Okulları Yıldız Erkek Basketbol Takımının Ankara üçüncüsü olması ardından yüzme ve jimnastik alanında adını duyurmaya devam ediyor.
     İl Milli Eğitim Müdürlüğü Minikler Yüzme Yarışmalarında; 200 metre karışıkta Ankara birincisi, 100 metre kelebekte Ankara birincisi, 100 metre kurbağalamada Ankara birincisi, Ankara Okullar Arası Jimnastik Yarışmalarında, ferdi miniklerde Ankara Üçüncüsü oldular.
     Samsun İlkadım Atatürk İlköğretim Okulunu 80 -48, İstanbul Şişli Terakki İlköğretim Okulunu 71-64, Trabzon Beşirli İMKB İlköğretim Okulunu 52-28 yenerek, 3 maçta 3 galibiyet alarak grup 1.si olan öğrenciler, aldıkları kupayı Özel Gürçağ Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gürsoy-a verdiler.
     Takım antrenörü Ahmet Bülbül, Ankara-da çok zorlu rakipler arasından sıyrılarak bölge 3.sü olduklarını, ardından Kastamonu-da yapılan turnuvada, çok çalışmanın karşılığını alarak grup birincisi olarak bir üst tura yükseldiklerini söyledi. Bülbül, Öğrencilerimdeki bu azim ve inanç devam ettiği sürece çok daha büyük başarılara imza atacağız dedi.
     Özel Gürçağ Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gürsoy da, bu başarıda emeği olan tüm ekibi kutladı. Okullarının, 26 yıldır çağdaş eğitim ilkelerinden ödün vermeden, Türkiye Cumhuriyeti-nin yarınlarına aydın, çağdaş, sorumluluk duygusuna sahip, araştırmacı, bilgi ve teknolojiyi özümseyen ve kullanan, ülkesinin geleceğinden sorumlu gençler yetiştirdiğini ifade eden Gürsoy, şunları söyledi:
     Okuldaki temel hedeflerimiz sadece ders kitaplarında bulunan bilgileri aktarmak olmadıkları değil; edindikleri bilgileri kullanabilmelerine, konuları irdeleyerek muhakeme etmelerine, dahası -öğrenmeyi öğrenmelerine- yardımcı olmak ve çocuklarımızı özgüveni sağlam, örnek bireyler olarak yetiştirmektir. Bu amaca ulaşma yolunda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ediyor, sorgulamacı, çağdaş, tecrübeli, profesyonel gücü amatör bir ruhla birleştiren, etkili öğretim yöntemlerini benimsemiş, dinamik eğitim-öğretim kadrosu ve sistemini bir araya getirerek, fen, teknoloji ve bilgide dünya ölçeğinde başarılı bir eğitim kurumu olmanın gururunu yaşıyoruz. Okulumuzun fiziki kapasitesini ve insan kaynaklarını geliştirmeye ve büyütmeye yönelik projelerimizi hayata geçiriyor, eğitim-öğretim ve paralelindeki tüm hizmetlerde toplam kalite kontrolü yaparak hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Tecrübeli, sevecen öğretim kadromuz ve eğitim yönetimi konusunda uzman idareci kadrosu ve yönetimimiz ile akademik ve davranışsal yönden her bir öğrencimizi ayrı bir birey olarak kabul ediyoruz.
     (MUH-JM)
<< Önceki Haber Öğrencilerin spor başarısı göz doldurdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER