Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu,

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Trabzonda: Siyasi istikrar olmadan ekonomik istikrar ve kalkınma olmaz


TRABZON (A.A) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, siyasi istikrar olmadan ekonomik istikrar ve kalkınma olmayacağını belirtti.
     Trabzonda ziyaret ve incelemelerde bulunan Bakan Eroğlu, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğunu makamında ziyaret etti.
     Gümrükçüoğlu, Bakan Eroğluna şehirde yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.
     Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, Trabzon için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade ederek, Trabzon, bölgenin yıldız şehri. Trabzonun geleceği çok parlak dedi.
     Bakan Eroğlu daha sonra AK Parti Trabzon İl Teşkilatını ziyaret etti. Eroğlu, burada da yaptığı konuşmada, vatandaşlara hizmet etmenin çok önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Seçimi kazanmanın iki yolu vardır. Birincisi hizmet yapmaktır. Hizmet yapmadan, hizmet sunmadan, yapılan hizmetleri vatandaşa anlatmadan seçim kazanılmaz. İkincisi ise vatandaşın gönlünü kazanacak, onlarla kucaklaşacaksınız. Biz vatandaşımızı seviyoruz. Onlara hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Siyasi istikrar olmadan ekonomik istikrar ve kalkınma olmaz. Türkiyede muazzam bir kalkınma var. Dünyada kriz varken Türkiyede yoksa IMFye boyun eğmeden, güçlü bir ekonomiye sahipsek, bunu çalışmaya borçluyuz.
     Eroğlu Türkiyenin batmış bir ekonomiden dünyanın sayılı ülkeler arasına girdiğini de belirterek, Tüm Türkiye büyük hedefe doğru gidiyor. Bizim hedefimiz 2023. Türkiyeyi dünyada 10 büyük ülke arasına sokacağız. Bunun için hazırız diye kaydetti.
     Bakan Eroğlu daha sonra Trabzon İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldı.
    
     Muhabir: Zafer Sel
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER