PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Denizlispor Teknik Direktörü İpekoğlu: -Her maça galibiyet düşüncesiyle çıkıyoruz


DENİZLİ (A.A) - PTT 1. Ligde 23 Eylül Pazar günü deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitsporla ile karşılaşacak Denizlisporun teknik direktörü Engin İpekoğlu, Her maça galibiyet düşüncesiyle çıkıyoruz dedi.
     İpekoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takıma geç katılan futbolcuların bulunması nedeniyle takımın fiziksel açıdan geride olduğunu, bu nedenle fazladan antrenman yaptıklarını söyledi.
     Önümüzdeki haftadan itibaren bu oyuncuların kadroya dahil edeceğini ifade eden İpekoğlu, Takım olarak önümüzdeki maça hazırız. Ömer Ateşin ciddi bir sakatlığı var. Yusuf çapraz bağ ameliyatı olduğu için sezonu kapadı. Onun dışında Berkay Can ve Burakın hafif sakatlıkları var. Ancak, bu durumun kadro için sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum diye konuştu.
     İpekoğlu, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının zor geçeceğini savunarak sözlerini şöyle sürdürdü:
     TKİ Tavşanlı Linyitsporun özellikle iç sahada seyircisinin de desteğiyle çok daha farklı bir görüntü çizmesi ve daha agresif oynaması bizim işimizin biraz daha zor olduğunu gösteriyor. Ancak, biz her maça galibiyet düşüncesiyle çıkıyoruz. PTT 1. Ligde sahada iyi savunma yapan, mücadele eden takım ya da takımlar puanları alıyor. Oynadığımız son 2 maçtaki görüntüyü sahaya yansıttığımız taktirde TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasmanından da başarılı bir şekilde döneceğimizi düşünüyorum.
     Öte yandan, Denizlispor antrenmanı izleyen İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şube Başkanı Hayri Ün, Denizlispor Başkanı Süleyman Urkaya 1957 model oyuncak araba hediye etti.
     Ün, 1957 model araba hediye etmesini 57 Gençlik taraftarıyım. Denizlispor kurulduğunda deplasman maçlarına otobüs bile kaldıramıyormuş. 10 taraftar 57 model bir araba kiralayıp deplasmana gidiyorlarmış. 57 Gençliğin 57si oradan geliyor sözleriyle açıkladı.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Ali Korkmaz / Ramazan Ercan / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Tarkan Demir

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER