Sakarya Muhtarlar Derneği 2. Olağan Genel

Sakarya Muhtarlar Derneği 2. Olağan Genel Kurulu -Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem: Soruların çözülmesi için ortak noktada buluşup hareket etmemiz gerekiyor


SAKARYA (A.A) - Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, sorunların çözümü için ortak noktada buluşup hareket etmek gerektiğini söyledi.
     Adapazarı Orhangazi Kültür Merkezinde düzenlenen Sakarya Muhtarlar Derneği 2. Olağan Genel Kurulunda konuşan Erdem, faaliyet raporlarını sundu.
     Kiraladıkları yeni dernek binasında hizmet etmeye başladıklarını vurgulayan Erdem, Muhtarlar Derneği internet adresi kurduklarını ve mesaj sistemini geliştirdiklerini ifade etti.
     Erdem, emekli olan muhtarlara plaket, yeni seçilen muhtarlara da muhtar kimlik kartı verdiklerini belirterek, Tüm muhtarlara ve sendikalara ücretsiz olarak Sakaryanın tanıtımının yer aldığı kitapçık hazırladık. Cumhurbaşkanı ve Sakaryalı olan Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Mustafa İseni ziyaret ettik. Sakarya Büyükşehir Başkanı ve muhtarlar ile bir araya gelip muhtarların sorunlarını dile getirdik dedi.
     Adapazarı, Erenler, Arifiye ve Serdivan belediyelerine hizmet binası kazandırdıklarını belirten Erdem, renkli kapak kampanyasına destek verdiklerini kaydetti.
     Erdem, teröre destek kampanyasına destek verdiklerine değinerek, Davet edildiğimiz her toplantıda Sakaryanın tanıtımına katkıda bulunup, Sakaryanın sorunlarını ve çözüm önerilerini iktidar muhalefet olmaksızın ilettik. SATSOnun İşsizsen SATSOya Gel kampanyasına destek sağladık. Somali, Sakaryaspor ve Darüşşafaka gibi kuruluşlara bütçemiz dahilinde yardımda bulunduk diye konuştu.
    
     -Sapanca Gölünden su alınmamalı
    
     Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, gelecek yıllarda daha faydalı çalışmalar yapılması gerektiğine dikkati çekerek, Sapanca Gölünden sanayi kuruluşlarının su almaması gerektiğini ifade etti.
     Erdem, kalıcı dernek için çalışmalar yapılması gerektiğini vurgulayarak, Sorunların çözülmesi için ortak noktada buluşup, hareket etmemiz gerekiyor. Tarım ve Hayvancılık çalışmalarının ilimiz genelinde geliştirilmesinin sağlanması gerekiyor şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Sakarya Muhtarlar Derneği 2. Olağan Genel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER