Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem Koyulhisarda

Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem Koyulhisarda


SİVAS (A.A) - İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Koyulhisar Aydınlar köyünde düzenlenen mevlite katıldı.
     Sivas Müftüsü Yusuf Şahinin de katıldığı programda yapılan duanın ardından Aydınlar Köy Konağında davetlilere yemek ikramında bulunuldu.
     Koyulhisar Kaymakamı İsmail Sündük, burada yaptığı konuşmada, Koyulhisarlı birçok bürokrat bulunduğunu belirterek, Sancaktepe Belediye Başkanımız İsmail bey bunlardan birisi. Onlar daima doğduğu, büyüdüğü toprakları unutmayarak buralara hizmet ediyorlar. Kendilerine ilçemize ve köyüne yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum dedi.
     Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ise Aydınlar köyünden olduğunu belirterek, Mevlit programını geleneksel hale getirdik. Her yıl köyümüzde atalarımızı, ecdadımızı anmak adına bu programı düzenliyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde de doğup büyüdüğümüz bu topraklara hizmet ediyoruz dedi.
     Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren de, Erdemin daima ilçeye katkılarını gördüklerini ifade ederek, Başkanımıza ilçemize olan hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem Koyulhisarda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER