Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Vural:

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Vural: -Artık sistemi oturmuş, ciddi bir takım olduk -Son 3 maçımızı da düşündüğümüz tarzda bitirebilirsek Sanica Boru Elazığspor olarak sanırım, hakikaten çok başarılı bir ilk devreyi ge


ELAZIĞ (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Sanica Boru Elazığsporun teknik direktörü Yılmaz Vural, Artık sistemi oturmuş, ciddi bir takım olduk dedi.
     Vural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın başında çıktığı 7 maçta 9 puan topladıklarını anımsattı. Bu periyotta deplasmanda 2 galibiyet, 2 beraberlik elde ettiklerini belirten Vural, iç sahada ise Eskişehirspor ile berabere kaldıklarını, Galatasaray ve Kayserispora ise yenildiklerini hatırlattı.
     Elazığsporun bu sezon deplasmanda çıktığı 7 maçta 8 puan kazandığını kaydeden Vural, dış sahada Fenerbahçe ile aynı puanı topladıklarına dikkati çekerek, Deplasmanda 8 puan alan fazla takım yok. Yani deplasmanda çok başarılı sonuçlar aldık diye konuştu.
     Takımının çıkış içinde olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, Artık sistemi oturmuş, ciddi bir takım olduk. Bu ligde zor maç kaybedecek ve maç kazanması mümkün bir hale geldik dedi.
     İlk yarının son 3 maçını kazanarak 21 puana ulaşmayı hedeflediklerini belirten Vural, Eğer biz bu son 3 maçımızı da düşündüğümüz tarzda bitirebilirsek Sanica Boru Elazığspor olarak sanırım, hakikaten çok başarılı bir ilk devreyi geride bırakmış oluruz ifadelerini kullandı.
     Elazığsporun bu sezonki kadrosunu kardeşim diye hitap ettiği Bülent Uygunun kurduğunu hatırlatan Vural, başarılı olmayı hem kendisi için hem de takımı devraldığı Uygun için istediğini ifade ederek, şunları söyledi:
     Bu oyuncuları o aldı ve biz bu oyuncularla çalışıyoruz. Demek ki seçimde çok yanlış şeyler yapmamış. Her antrenörün kendine göre bir uygulaması, meslek anlayışı vardır. Belki farklılıklar bu anlayışlardan kaynaklanabilir. Onun dışında ben Bülentin buradan başarısız gittiğini düşünmüyorum. Belki puan olarak tamam ama yeni bir takım kurmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum.
    
     -Gakgoşların ilk 14 maçtaki karnesi-
    
     Spor Toto Süper Ligin yeni ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor, 2012-2013 futbol sezonuna Bülent Uygun yönetiminde başladı. Elazığ Atatürk Stadındaki bakım onarım çalışmaları nedeniyle ligdeki ilk 6 maçını Elazığ dışında oynayan bordo-beyazlı ekip, Uygun yönetimindeki ilk 7 haftada bir türlü istediği sonuçları elde edemedi.
     Gakgoşlar, ligde şampiyonluk yaşamış Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursasporun da aralarında bulunduğu takımlarla ilk 7 haftada yaptığı maçlarda 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 3 puanda kaldı.
     Elazığ ekibini 8 sezon aradan sonra Süper Lige taşıyan Bülent Uygun, alınan başarısız sonuçların ardından görevinden istifa etti. Uygunun istifasının ardından yoluna Yılmaz Vural ile devam eden Elazığspor, Vural yönetiminde çıktığı son 7 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 9 puan topladı.
     Ligde 14. hafta sonu itibariyle 12 puanla 17. sırada bulunan Elazığspor, yarın sahasında, averajla bir basamak üzerinde yer alan Mersin İdmanyurdunu konuk edecek.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Vural: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER