Sanica Boru Elazığspor Yönetim Kurulu:

Sanica Boru Elazığspor Yönetim Kurulu: -(Kasımpaşa maçına masörsüz çıkıldığı iddiaları) Söz konusu haberleri maksatlı yazılmış haberler olarak değerlendiriyoruz


ELAZIĞ (A.A) - Sanica Boru Elazığspor Yönetim Kurulu, yerel bir gazetede yer alan Elazığsporun Kasımpaşa maçına masörsüz çıktığı yönündeki haberi yalanladı.
     Kulübün resmi internet sitesinden yönetim kurulu adına yapılan açıklamada, takımla ilgili haberler yapılırken mutlak manada bir bilgiye ya da belgeye dayanılarak paylaşımda bulunmaya özen gösterilmesi gerektiği vurgulandı.
     Her isteyenin kendine göre haber yapma keyfiyetine sahip olmaması gerektiği belirtilen açıklamada, son olarak yerel bir gazetede yer alan masör İsmail Öztürkün kulüpten ayrılmasıyla ilgili haberin kendi içerisinde tutarsız olduğu iddia edildi.
     Açıklamada, şunlar kaydedildi.
     Masör İsmail Öztürk, Ümit Milli Takımda çalışmak üzere Sanica Boru Elazıspordan ayrılmış ve Ümit Milli Takımımız ile anlaşmıştır. Yönetim kurulu olarak masör İsmail Öztürk ile tekrardan anlaşmamız gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Sanica Boru Elazığspor, söz konusu haberde iddia edildiği gibi Kasımpaşaspor maçına masörsüz çıkmamıştır. Bu haber biraz araştırılıp yapılsaydı, takımımızın bu maça bir fizyoterapist, bir de masör olmak üzere toplam 2 sağlık ekibiyle çıktığı görülecekti. Zaten federasyonumuzun 2012-2013 Futbol Müsabaka Talimatının 7. maddesinin 1. bendi gereğince müsabakalara masörsüz çıkmamız gibi bir durum söz konusu değildir. Bu kadar basit bilgilerden mahrum yapılan haberleri masum hatalar olarak görmemiz mümkün değildir. Söz konusu haberleri maksatlı yazılmış haberler olarak değerlendiriyoruz. Meslek onuruna yakışmayan bu tür yazı ve kalemlere her fırsatta tarafımızdan cevap verilecektir. Herkes bulunduğu yerin sorumluluğunu iyi bilmelidir.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen / Önder Felek
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığspor Yönetim Kurulu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER