Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -PTTnin 172 Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri


ŞANLIURFA (A.A) - PTT Başmüdürü Cafer Ersoy ve beraberindeki heyet, PTTnin 172. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Vali Celalettin Güvençi ziyaret etti.
     Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Vali Güvenç, makamında kabul ettiği PTT Başmüdürü Cafer Ersoy ve beraberindeki heyetle bir süre sohbet etti.
     PTTnin Türkiyenin en önemli iletişim kanallarının başında geldiğini belirten Vali Güvenç, kurumun her geçen gün hizmet ağını genişlettiğini kaydetti.
    
     -Birecik Belediyesinin sahil projesi
    
     Birecik Belediyesince yürütülen sahil projesi devam ettiği bildirildi.
     Belediye Fen İşleri Müdür Vekili Seven Bozduman, yaptığı açıklamada sahil projesiyle ilgili çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Projenin birinci etap çalışmalarında Kalealtı mevkisine bulunan eski beton çay bahçelerin yıkıldığını ifade eden Bozduman, proje çerçevesinde El Hakim mevkisi karşısında bulunan alanın park alanı dönüştürüldüğü, bunun yanında Kelaynak İstasyonu karşısında yapımı devam eden iskelenin de yakın bir zamanda hizmete gireceğini kaydetti.
    
     -Siverek Ticaret ve Sanayi Odasından eğitime destek
    
     Siverek Ticaret ve Sanayi Odası, 926 öğrenciye giyim yardımında bulundu.
     Başkan Remzi Buzludağ, yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi 926 öğrenciye Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin maddi desteğiyle giyim yardımında bulunduklarını söyledi.
    
     -Siverek Kaymakamı Erkalın köy ziyareti
    
     Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, KÖYDES projesi kapsamında köylerde devam eden çalışmaları inceledi.
     Erkal ve beraberindekiler Yumurtepe köyünde devam eden sondaj çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak vatandaşlarla sohbet etti.
     Kaymakam Erkal, yaptığı açıklamada vatandaşların sorunlarını çözmek için mevcut imkanları kullandıklarını belirtti.
     Söz konusu köyde bir süre önce yapılan sondaj çalışmasında su bulunamadığını ifade eden Erkal, Vatandaşlarımızın içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla tekrar sondaj çalışması başlattık. Bu kez daha derine inerek su bulup vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz dedi.
     Erkal ve beraberindekiler daha sonra Yoğunca köyünde devam eden yol yapım çalışmalarını inceledi.
    
     Muhabir: Mustafa Sonar - Şükrü Dolaş
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER