Siirt Barış Meclisi üyeleri, Vali Aydını

Siirt Barış Meclisi üyeleri, Vali Aydını ziyaret etti -Vali Aydın: ülkemizdeki 73 milyon insanın her bir ferdini yürekten üzen olayların sona ermesi için hepimizin üzerimize düşen görevi yerine getirmesi gerektiğine inanıyorum


SİİRT (A.A) - Siirt Barış Meclisi üyeleri, Vali Ahmet Aydını ziyaret etti.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Aydın, ziyarette, ülkenin son yıllarda her alanda hızlı bir gelişme gösterdiğini ve sözü dinlenen bir ülke haline geldiğini belirterek, bölgede yaşanan olayların sona ermesi ve huzurun egemen olması ile bu gelişmenin daha da hızlanacağını bildirdi.
     Siirtte asırlardan beri 3 dilli bir kültürün, kardeşçe yaşadığını ve insanlar arasında en ufak bir sürtüşme olmadığını kaydeden Aydın, şöyle konuştu:
     Son yıllarda yaşanan ve ülkemizdeki 73 milyon insanın her bir ferdini yürekten üzen olayların sona ermesi için hepimizin üzerimize düşen görevi yerine getirmesi gerektiğine inanıyorum. Bunu sağladığımız gün, ilimiz ve bölgemiz başta olmak üzere ülke olarak kalkınma hamlemizi çok daha kısa sürede gerçekleştirecek ve arzu ettiğimiz kalkınmışlık düzeyine ulaşacağız.
     Barış Meclisi üyeleri adına konuşan Siirt Tabipler Birliği Başkanı Dr. Ekrem Bilek de Vali Aydına son gelişmelerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.
     Bilek, bu konuya herkesin destek vermesi gerektiğini belirtti.
     Ziyarete, Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, gazeteci Cumhur Kılıççıoğlu, avukat Mehmet Ali Özer, avukat Yavuz Çelepkulu ve Şahin Kayıkçı katıldı.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Nurten Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Siirt Barış Meclisi üyeleri, Vali Aydını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER