Sorguna yapılacak meslek yüksek okulunun durumu

Sorguna yapılacak meslek yüksek okulunun durumu


YOZGAT (A.A) - Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Sorgun ilçesine yapılacak meslek yüksek okulunun yarım kalan inşaatını kendilerinin tamamlayacağını bildirdi.
     Uçar, Sorgunda bir otelde Kaymakam Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Murat Demir ve sivil toplum kuruluşlarının temsilceleriyle ilçeye yapılacak meslek yüksek okulunun durumu değerlendirdi.
     Uçar, toplantıda yaptığı konuşmada, Sorgun Meslek Yüksek Okuluna (MYO) gelecek yıl öğrenci almaya başlayacaklarını söyledi.
     Buna rağmen yüksek okul binasının inşaatı tamamlanıncaya kadar öğrencilerin Erdoğan Akdağ Yerleşkesinde eğitim göreceğini ifade eden Uçar, şunları kaydetti:
     "Bu kadar büyük bir ilçede meslek yüksek okulu olmaması büyük eksiklikti. Senatomuz ve çalışma arkadaşlarımızla bunu değerlendirdik. Yarım kalan inşaatın tamamlanması için devraldık. Şu anda ihalesi yapıldı. İnşaatı da kasım ayına kadar tamamlanmış olacak. Tabi bu tarihe kadar öğrencilerimiz merkez yerleşkemizde eğitime başlayacak. Öğrencilerin Yozgatta eğitime başlaması Sorgunu rencide edecek bir durum değil."
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Sorguna yapılacak meslek yüksek okulunun durumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER