Taraklıdan kısa kısa

Taraklıdan kısa kısa -Belediye Başkanı Özkaraman: -Kanalizasyon ve arıtma tesisi proje çalışmalarımızı hızlandırdık


SAKARYA (A.A) - Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, kanalizasyon ve arıtma tesisi proje çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi.
     Özkaraman, İller Bankası İstanbul Bölge Müdürlüğü teknik elemanları ve Belediye Fen İşleri Müdürü Şahin Akı ile biyolojik arıtma tesisinin kurulacağı arazide inceleme yaptı.
     Kanalizasyon ve arıtma tesisinin kurulmasına büyük önem verdiklerini belirten Özkaraman, Kanalizasyon ve arıtma tesisi proje çalışmalarımızı hızlandırdık. Biyolojik arıtma konusunda yer tespiti ve planlama ile proje ve teknik çizim konusunda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor şeklinde konuştu.
    
     -25 yıl önce sigarayı bıraktı, hayatı değişti-
    
     Yusufbey Mahallesinde yaşayan 87 yaşındaki Bayraktaroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 62 yaşında sigarayı bıraktığını, yaşamını sağlıklı şekilde sürdürdüğünü söyledi.
     Bayraktaroğlu, sigarayı bırakma sebebinin sağlık sorunlarının aksine, ailesinin baskısı olduğunu anlattı.
     Sigarayı bırakınca hayatının renklendiğini ifade eden Bayraktaroğlu, Günde en 1,-1,5 paket sigara içiyordum. Defalarca sigarayı bırakmayı denemiştim. Son defa bırakmaya yeltendiğimde başaracağım demiştim. Sigarayı bıraktım, huzurum yerine geldi. Bu yaşıma rağmen günlük işleri yaparken hiç zorlanmıyorum. Her gün yaklaşık 6 kilometre yürürüm. Motosikletimle gezerim. Sanki 25 yaşında bir genç gibiyim şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: İzzettin Kömürcü / Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Taraklıdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER