Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -Belediye personeli arasından "Yılın Annesi" seçildi


TEKİRDAĞ (A.A) - Çorlu Belediyesinde, Anneler Günü dolayısıyla yapılan etkinlikler çerçevesinde, belediye personeli arasından "Yılın Annesi" seçildi.
     Belediye Başkanı Ünal Baysan, Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, annelerin Anneler Gününü kutladı. Geçen yıl olduğu gibi yine bir kadın personellerini yılın annesi seçtiklerini ifade eden Baysan, bu yılki ödülü Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Latife Okutucunun kazandığını kaydetti.
     Baysan konuşmasının ardından Okutucuya paket takdim etti.
    
     -TÜMKASDERden Çorlu TSO Başkanı Güleroğluna ziyaret-
    
     Tüm Kastamonulular Derneği (TÜMKASDER) Genel Başkanı Murat Çalık, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İsmail Güleroğlunu ziyaret etti.
     Çalık, odadaki ziyarette yaptığı konuşmada, TÜMKASDER olarak sadece Kastamonulular ile değil, ülkenin tüm yöreleriyle ilgili projeler üretme hedefinde olduklarını söyledi. Dernek olarak önemli projeler planladıklarını ifade eden Çalık, "Derneğimizin vizyonu, misyonu ve projeleri var. Bunları zaman içerisinde hayata koyacağız" dedi.
     Güleroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    
     -Çorluda şehit annelerine yemek-
    
     Çorlu ilçesinde Anneler Günü çerçevesinde şehit annelerine yemek düzenlendi.
     Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, bir restoranda düzenlenen etkinlik öncesi yaptığı konuşmada, annelerin yılın bir günü değil, her gün hatırlanması gerektiğini söyledi.
     Annelerin çocuklarını özveriyle yetiştirdiğini belirten Baysan, "Bugün burada vatan uğrunda canlarını feda eden şehitlerimizin anneleri ve eşleriyle birlikte böyle bir yemekte bir arada olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Baş tacımız olan annelerimizi sadece anneler gününde değil, yılın her günü hatırlamamız gerekiyor. Bu vesileyle başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin, dünya anneler gününü kutluyorum" dedi.
     Konuşmanın ardından Baysan, şehit annelerine kırmızı karanfil ve çeşitli hediyeler takdim etti.
     Yemeğe, Çorluda ikamet eden 24 şehit ailesi katıldı.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel / Yavuz Karaduman / Cihan Demirci
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER