Tıp Fakültesi öğrencileri Konyada buluşacak

Tıp Fakültesi öğrencileri Konyada buluşacak -TÜBİAD Konya İl Temsilcisi Prof. Dr. Elmas: -"Etkinliğimizin amacı Hz. Mevlananın hoşgörü şehrinde sevgi ve muhabbetle Türkiyenin her yerinden gelecek tıp fakültesi öğrenci ve uzman tıp


KONYA (A.A) - Tüm Bilim İnsanları ve Akademisyenler Derneği (TÜBİAD) Konya İl Temsilcisi Prof. Dr. Muammer Elmas, dernek olarak düzenleyecekleri etkinliğin amacının Hz. Mevlananın hoşgörü şehrinde sevgi ve muhabbetle Türkiyenin her yerinden gelecek tıp fakültesi öğrenci ve uzman tıp hekimlerini sevgi ve muhabbetle ağırlayıp, dostluk ve kaynaşmayı artırmak olduğunu söyledi.
     Prof. Dr. Elmas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 18-19 Mayıs 2013 tarihlerinde TÜBİAD İl Temsilciliği tarafından Selçuklu Belediyesi Konferans Salonunda, Çınaraltı ve Dost Kapısı Derneklerinin de katkılarıyla bilimsel toplantı düzenleyeceklerini ve ülkenin dört bir yanından tıp fakültesi öğrencilerinin Konyaya geleceğini kaydetti.
     Etkinlikte, tıp hekimi ve akademisyen adaylarıyla, mesleklerinde büyük başarılara imza atarken milli ve manevi değerleri hep en önde tutarak yol almış doktorların tecrübelerini paylaşacağını ifade eden Prof. Dr. Elmas, şöyle konuştu:
     "Gelecekte ülkemiz insanlarının hem sağlık hem sosyal problemlerinin çözümüne büyük katkılar verecek tıp hekimi ve akademisyen adaylarıyla, mesleklerinde büyük başarılara imza atarken milli ve manevi değerleri hep en önde tutarak yol almış doktorlarımızın tecrübelerini paylaşmalarıyla, gençlere vizyon kazandırma; bu mesleğin kitaplarda yazılı olmayan fakat her daim geçerli kural ve derin sırlarını da aktarabilme; ileride akademisyenliğin icrasında her zaman ihtiyaç duyulacak bilimsel araştırma ve yayında temel ilkeler ile ülkemiz bilim paydaşları hakkında ayrıntılı bilgi sunabilme, Hz. Mevlananın hoşgörü şehrinde sevgi ve muhabbetle Türkiyenin her yerinden iştirak edecek tıp fakültesi öğrenci ve uzman tıp hekimi kardeşlerimizi sevgi ve muhabbetle ağırlayarak dostluk ve kaynaşmayı artırma amaçlanmıştır.
    
     Muhabir: Emrah Yaşar
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Tıp Fakültesi öğrencileri Konyada buluşacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER